Ahaa..

3.9K 159 62
                                    

Tak před chvílí mi napsala nějaká holka, že už do příběhů píšu jenom samé sračky a že už to není ono a proto mě přestává sledovat. Takže moc to nechápu. Taky vám přijde, že píšu už jenom sračky? Docela mě to i zamrzelo. Fakt se tady snažím a pak mi někdo napíše že píšu jenom sračky. Slečnu samozřejmě označovat nebudu. Ale ona si tohle možná přečte.

Takže já vím, že už teď tady nejdou psát moc originální témata a hodně lidí Wattpad opustili takže proto mám tak malou aktivitu. Ale fakt se snažím lidi a jako hodně z mála tady ještě třeba nějak po pěti letech jsem a pořád píšu a píšu a snažím se. A baví mě to psát. Fakt jo.

Taky mě mrzí to, že u jedné části mám třeba 77 vote a pak u další ani ne 50. Jako to je skok o 20. Takže to mě opravdu někdy překvapuje. Vůbec neříkám, že jenom píšu pro vote to samozřejmě ne, ale jako taky mě to popožene víc, protože vím, že těm lidem se to líbí. Ale když u další části pak mám 45 vote tak si taky občas říkám jestli tam nepíšu sračky, že se to tolik lidem nelíbí. Takže já tohle občas nechápu. Ono asi lidem dělá problém kliknout na hvězdičku.😂 no tohle řešit nebudu. Ale chci znát vaše názory prosím ❤️❤️

Píšu to pro sebe, protože mě to baví, ale píšu to i pro vás. Ale kdybych to chtěla psát jenom pro sebe tak si to napíšu někam do wordu a uložím do počítače a nebudu to dávat na Wattpad. Takže to píšu i pro vás a já chci vědět vaše názory. Jestli mám něco změnit na příběhu nebo takhle.

Vím, že mi to zatím napsala jenom jedna slečna, že píšu sračky, ale i tak mě to dost zabolelo.

Takže jsem se vám tu sem takhle vypsala a snad mě pochopíte. Doufám, že fakt nepíšu sračky a doufám, že se vám příběh fakt líbí a nepíšete to jenom protože mi chcete udělat radost. Chci aby se vám můj příběh líbil. Mám vás ráda ❤️ a další část bude zítra.

Love in dance✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat