19

4.8K 189 18
                                    

Druhý den

Justin

Dnes ve škole to bylo zase stejný. Celý den jsem byl hrozně bez nálady. Cameron se na mě pořád šklebil a zdálo se mi, že hlavně naschvál kvůli mě pořád Grace líbal. Vždy když jsem kolem nich prošel tak se na ní najednou nalepil a začal ji líbat. Určitě to dělal jenom kvůli mě. Protože jednou jsem s Fredem šel po chodbě. Cameron i Grace dělali něco na mobilu, vůbec se sebe nedotýkali a pak se na mě najednou Cameron podíval a hned si Grace k sobě přitáhl a políbil ji. Takže opravdu nechápu o co mu jde.

Teď je odpoledne a já mám namířeno do tanečního sálu, kde s Grace budeme tancovat. Včera jsme netancovali, protože mi přišla říct, že nemá čas. Byl jsem nasranej, protože ji to určitě řekl Cameron, který stál kousek od nás.

Takže jsem včerejší odpoledne strávil v tanečním sále sám a vymýšlel lepší kroky do toho streetu a celou dobu myslel na Grace.

Přišel jsem do sálu a hned se začal nějak rozcvičovat. Za několik minut do sálu přišla Grace a za ní byl hned Cameron. Povzdechl jsem si a rozešel se k lavičce a vyndal si flašku s pitím.

,,Budu na tebe čekat před školou jo?" Řekl ji a já protočil očima a napil se vody.

,,Dobře. Budu se těšit" řekla Grace a já se na ně podíval. Grace se na něj úplně lepila. Tohle kurva bolí.

,,Já taky. Tak pa" políbil ji a pak odešel.

Sedl jsem si na lavičku a pozoroval Grace, která se pomalu rozešla ke mě. ,,Um ahoj" zašeptala a já kývl.

,,Já už jsem se rozcvičil takže jestli chceš tak můžeš taky. Mě je to jedno" řekl jsem a prohrábl si vlasy. ,,Dobrý. Nepotřebuji se rozcvičit" řekla a já se hned postavil.

,,Takže zkusíme si ten moderní a ten vášnivý tanec zase?" Zeptal jsem se a ona zakroutila hlavou. ,,Hele Grace. Už to máme takhle vymyšlený. A mě je úplně u prdele, že chodíš s tím idiotem a asi nechceš, abych se tě dotýkal. Ale já tam nic jiného nechci vymýšlet a tohle se mi tam hodí" řekl jsem. Lhal jsem. Není mi u prdele to, že chodí s Cameron. Hrozně mě to sere.

,,Ne já jsem si právě myslela, že by jsi mě měl naučit už ten street, protože tam jsou dost těžké kroky. A změnilo se datum těch zkoušek. Je to o týden dříve. A mě street zas tak dobře jako moderní tanec nejde. Takže mi bude asi trvat déle než se to naučím" řekla.

,,Aha tak dobře. Tak teda ten street" řekl jsem a stoupl si před zrcadlo.

Začal jsem tančit a viděl jak Grace skenuje moje pohyby. Musel jsem se pousmát.

,,To je zatím jenom půlka. Naučím tě asi jenom tu půlku a pak třeba zítra ten zbytek?" Zvedl jsem obočí. ,,Jo asi jo. Je to teda dost těžký" vydechla.

,,Neboj se to zvládneš" pousmál jsem se na ní a ona se taky usmála.

,,Tak pojď. Zkus opakovat po mě" řekl jsem a začal tančit pomalu ty první kroky a ona se snažila jít se mnou. ,,Hele tenhle ten kousek vlastně je tady na začátku a pak je tohle úplně stejný na konci." Řekl jsem. ,,Úplně tyhle stejný kroky?" Zeptala se a já přikývl. ,,Tak to je docela fajn" řekla a usmála se.

,,Pojď ještě jednou" řekl jsem a začal zase tančit a ona to po mě zopakovala.

,,Ukaž mi ještě další kroky" řekla trochu zadýchaně a já teda pokračoval dál.

,,To je fakt pěkný. Dobře si to vymyslel" řekla když jsem dokončil sestavu a já se usmál.

,,Děkuju" řekl jsem s úsměvem. ,,Hele ukážeš mi ten začátek jestli už si to tak nějak pamatuješ?" Zeptal jsem se a ona přikývla a začala tančit. Na to, že to tančila teď poprvé tak to uměla hodně dobře.

Love in dance✔️Where stories live. Discover now