20

5.1K 192 17
                                    

Druhý den

Grace

Dneska jsem byla docela rozhodnutá, že se s Cameronem rozejdu. Večer mi napsal, že by mě hrozně chtěl ošukat. Takže tím mě fakt nehorázně nasral takže dneska se s ním musím fakt rozejít.

Jediný co chce je, že mě chce ošukat a to je jediný. Ani miluju tě mi nikdy neřekl. Teda jako já ho taky nemiluju, ale nikdy mi nenaznačil nic, že by mě měl aspoň trochu rád. První dny byl hrozně hodný a milý. Ale pak se začal chovat hrozně.

Celý den si mě skoro vůbec nevšímal. Takže až skončíme s Justinem naše zkoušky tance tak půjdu za Cameronem a rozejdu se s ním.

Teď jdu zase samozřejmě do tanečního sálu. Docela se těším až zase budeme s Justinem tancovat. Miluju tanec a pořád miluju Justina. Přesně jak jsem to včera říkala Lucy. Myslela jsem si, že když začnu chodit s Cameronem tak na Justina myslet nebudu a odmiluju se, ale nestalo se tak.

Došla jsem do sálu a Justin už tam byl. Je vtipný, že na začátku když jsme začínali tam Justin chodil skoro pořád pozdě, ale teď je tu vždy dříve než já.

,,Ahoj" usmála jsem se na něj. ,,Ahoj" taky se usmál. Položila jsem si tašku na lavičku a pak se na něj podívala.

,,Takže naučíš mě ten zbytek toho streetu?" zeptala jsem se. ,,Jasně. Pamatuješ si ten začátek?" Taky se zeptal. ,,Jojo pamatuju" přikývla jsem a on se usmál.

,,Tak fajn, tak se dívej" mrkl na mě a já nevím proč, ale začala jsem se červenat. Ach jo Grace. Ty prostě máš pro ty badboye slabost. Justina miluju, ale stejně z toho určitě nic nevznikne, protože Justin je taky docela děvkař. Určitě to není tak hrozný jako Cameron, ale Justin je taky. A rozhodně nemůže milovat mě. Mě budou prostě milovat ti kluci, který se mi nelíbí a jsou tak trošku nerdi. Jako například Ben, který mi pořád píše a snaží se získat moji pozornost. Fuuj vůbec se mi nelíbí. Ble ble ble. Já mám prostě slabost pro kluky jako je Cameron a Justin, ale to už určitě víte že?

,,Hej Grace!" Začal mi Justin mávat rukou před obličejem. ,,Co je?" Nechápavě jsem se na něj podívala. ,,Něco jsem ti říkal, ale asi si vůbec neposlouchala" zasmál se. ,,Promiň já jsem se zamyslela" řekla jsem a on přikývl a usmál se.

,,Můžu teda? Budeš už koukat a dávat pozor?" Zasmál se a já se taky zasmála a přikývla.

Justin si pustil hudbu a začal mi ukazovat ty kroky. Snažila jsem se je zapamatovat, ale dneska mi to nějak vůbec nemyslelo.

,,Tak co?" Zvedl obočí když dotančil. ,,Skvělý. Fakt skvělý" usmála jsem se. ,,Zapamatovala sis něco?" ,,Ukážeš mi to prosím ještě jednou?" Zeptala jsem se nevinně a on se uchechtl a začal znova tančit.

,,Promiň Justine, ale dneska nejsem asi ve své kůži. Nemůžu si zapamatovat ani jeden krok" povzdechla jsem si když to dokončil. ,,A co ti je?" Zeptal se a přišel ke mě. ,,Nevím" pokrčila jsem rameny.

,,Jsi unavená?" Zahleděl se mi do očí a pak mi zastrčil pramen vlasů za ucho a ruku si nechal na mé tváři. ,,Asi jo. Špatně jsem se vyspala" zašeptala jsem a začala zrychleně dýchat.

,,Grace" vydechl nervózně. ,,Ano?" Šeptla jsem. ,,Hrozně moc bych tě chtěl políbit" taky zašeptal. ,,Tak to udělej" vydechla jsem a on se mi hned přilepil na rty.

Chytila jsem ho za obličej a začala ho líbat a on mě líbal nazpátek. Justin sjel rukama na můj pas a přitáhl si mě k sobě blíž. Bylo to tak skvělý. Tak hrozně moc mi jeho rty chyběli.

,,Hej!" Najednou se ozval křik a někdo mě od Justina rychle odtáhnul. Byl to Cameron.

,,Děláte si ze mě prdel?!" Zařval nasraně a odstrčil mě tak, že jsem spadla na zem.

Love in dance✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin