Poděkování

357 27 32
                                    

Ahoj, tady vaše chosenwitch. Popravdě ani nevím, jak bych tohle poděkování měla začít. Nikdy by mě nenapadlo, že to se svou fanfikcí dotáhnu tak daleko. To je ale hlavně díky vám a díky tomu, že jste neustále hlasovali a psali mi milé komentáře🥰🥰🥰. Je skvělé, že každý z vás věnoval čas tomu, aby si můj příběh přečetl. Jsem neuvěřitelně vděčná, že jsem tady poznala spoustu úžasných a skvělých lidí, které bych v reálu nejspíš nikdy nepotkala💞. Spousta z vás tu se mnou byla od úplného začátku a já si toho velmi vážím. Jste naprosto úžasní a jsem strašně vděčná za každého z vás💕💕💕.

druhý díl:

A teď tu máme takové menší oznámení. Druhý díl Šance na lepší život rozhodně bude. Každopádně momentálně nedokážu říct kdy. Ale počítám s tím, že do začátku letních prázdnin by mohl být venku první díl. Pokud by někdo z vás měl čas a náladu, může mi napsat nějaké nápady na druhý díl do soukromé zprávy. Nějaké nápady už mám, ale moc ráda si přečtu ty vaše. Může to být cokoliv, co vás napadne. Ale abych vás trochu navnadila, tak vám můžu prozradit, že děj se bude odehrávat na konci sedmého ročníku a zbytek knihy po něm. Postavy budou stejné jako v prvním díle, ale můžete se těšit i na spoustu nových. Doufám, že se vám druhý díl bude líbit stejně jako ten první.

To by bylo nejspíš všechno. Jsem ráda, že jste si tohle přečetli. Doufám, že se sejdeme co nejdříve u dalšího příběhu. Mám vás moc ráda, vaše chosenwitch.

Šance na lepší život IWhere stories live. Discover now