Κεφάλαιο 16

781 87 35
                                    

Η έλλειψη οξυγόνου τους χώρισε. Ωστόσο, ο Αραέλ δεν απομακρύνθηκε, αλλά ένωσε το κούτελο στο δικό της. Η ζεστή του ανάσα και της Κατρίνας αναμειγνύονταν.

«Π-περίμενε...» ψιθύρισε με σιγανό τόνο, ανίκανη να μπορέσει να μιλήσει πιο δυνατά. Άκουσε τον εαυτό της και παραξενεύτηκε. Ακουγόταν αρκετά λαχανιασμένη, αρκετά βραχνή.

Εκείνος δεν έμεινε να περιμένει. Τα χείλη του δεν ξεκόλλησαν από το πρόσωπό της ούτε όταν το κορίτσι έτεινε το χέρι για να αφήσει το λουλούδι επάνω στο κομοδίνο. Τα χείλη του γλίστρησαν από το περίγραμμα της κάτω γνάθου κατεβαίνοντας, και τότε, ένιωσε τα δόντια του στο λοβό του αυτιού της. Ένα βογγητό της ξέφυγε. Δεν ήταν επώδυνο, αλλά κάτι στο στομάχι της σφίχτηκε.

Ένιωθε αρκετή ζέστη. Όλο το κορμί της έκαιγε.

Δεν άντεχε άλλο.

«Περίμενε» είπε με κομμένη την ανάσα. Καταλάβαινε πως μεγάλο μέρος του σώματος του ήταν επάνω της, και αυτό δεν έκανε κάτι άλλο από το να την αναστατώνει περισσότερο «Δ-δεν μπορώ...»

«Δεν θα κάνουμε τίποτα, Κατρίνα» υποσχέθηκε κοντά στο αυτί της, με μία μακρινή φωνή «Μονάχα θέλω να σε φιλήσω».

Ταράχτηκε μόνο και μόνο που άκουσε την τελευταία πρόταση.

«Εγώ...» κατάπιε με δυσκολία.

Εκείνος απομακρύνθηκε λιγάκι, αρκετά για να παρατηρήσει το πρόσωπό της. Μάλλον αντιλήφθηκε τον τρόμο στην έκφραση της, επειδή συνοφρυώθηκε και αναστέναξε βαθιά πριν ξαπλώσει δίπλα της. Τοποθέτησε το δεξί μπράτσο κάτω από το κεφάλι του για να το κρατήσει υψωμένο.

Όλο αυτό ήτανε παράξενο. Βρισκόταν αρκετά κοντά. Ήταν ακριβώς δίπλα της, στο κρεβάτι της, όπως δεν ήταν ποτέ πριν.

Ασυναίσθητα, προσπάθησε να απομακρυνθεί.

«Όχι. Έλα εδώ» ζήτησε με ένα βραχνή τόνο, αλλά ταυτοχρόνως απαλό.

Γλίστρησε το αριστερό του χέρι από τα μαλλιά της μέχρι να φτάσει στον αυχένα της και την οδήγησε μέχρι το στέρνο του. Η κοπέλα έκλεισε τα χέρια σε γροθιές, ανίκανη να μπορέσει να χαλαρώσει. Η καρδιά της σφυροκοπούσε μανιωδώς, νιώθοντας την στα αυτιά της, ίσως ακόμη περισσότερο από πριν, επειδή τώρα βρισκόταν με το κεφάλι τοποθετημένο επάνω στο στήθος του, κάτι που ποτέ δεν πίστευε πως θα μπορούσε να συμβεί.

Εκείνος δεν συμπεριφερόταν σαν μαλάκας, και η εγώ...Σκατά, δεν ήθελα να απομακρυνθώ.

Άβυσσος(Soul #1)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang