Chapter 44 - Preparing

11.5K 357 37
                                    

-Хей, да отидем на обяд заедно?

-Става.

Половината сутрин беше минала. Вече бях на работа, чувствам се свежа, как ли. Запознах се с колежката си, която е около 35-годишна и изглежда мила, приятна е. Работата ми като цяло е лесна, въпреки че съм още първи ден. Но точно днес имаше доставка на нови книги, затова прекарах поне два часа в склада, разопаковайки ги. Всъщност библиотеката е по-голяма отколкото изглежда. И идват повече хора, отколкото си мислех, очевидно. Нищо не е така както изглежда, остроумната поговорка ми изскочи в главата.

Открих и още един бонус, през свободното си време мога да чета най-новите книги и да си ги отделям на едно място, също така мога да пресрочвам сроковете, тъй като съм вътрешен човек. Не че съм питала за това, но предполагам, не вярвам някой изобщо да забележи. Шефката не се е мяркала цял ден, което е по-добре за мен, защото е ужасно някой да ти стои на главата. Общо взето тази работа мисля, че ще ми хареса.

С Лола се уговорихме да ме вземе, за да отидем заедно на лекции, защото и на двете ни са следобед, което ми напомня, че щях да звъня на Зейн тази сутрин. Не вярвам да не иска да участва в изненадата за рождения ден на Лола. Набрах го, докато вече бях взела супата си за обяд и се бях обадила хиляда пъти на баба, извинявайки и се за вчера и питайки я дали е добре.

-Кейт?

-Да, аз съм. Хей, Зейн, нали знаеш, че Лола има рожден ден след два дни и аз ще подготвям малко събиране с приятели, та ако искаш можеш да се включиш. Не знам много кои са приятелите и тук, пък и ти знаеш по-добре от мен какво харесва.

-Да, супер, аз също си го мислех. Ъ, къде ще е?

-Ами аз още преди седмица запазих място в "The grace" и мда, мисля, че го бива там. Става за парти, въпреки че на нея много не и се празнува.

-Ходил съм няколко пъти, брутално е. Вече измислих декора, тя много харесва бели рози, знаеш ли, аз поръчах рози преди седмица и би трябвало утре да пристигнат, затова можем да използваме тях за декор.

-Добре, а иначе менюто?

-Ти го избери, няма значение. Само да знаеш, че не обича риба.

-И без това и аз не обичам. Добре, аз ти предлагам ти да поканиш приятелите и, защото ги познаваш по-добре, а и сигурно имаш номерата им. Аз ще поканя Емили.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now