Chapter 56 - I'll kill you

10.5K 411 65
                                    

The Weeknd - Earned it

Demi Lovato - Warrior

Гледна точка на Хари

Не е ли малко късно да съжалява? За какво по-точно? Че ми каза, че съм за психолог, че заведе онова копеле в стаята ми или че след като се събудих нея я нямаше и е предпочела да си отиде с изрусения нещастник?

Въпреки това всеки път, когато това момиче отвори устата си и ми каже нещо, което искам да чуя, аз забравям защо съм и бил ядосан. Не искам да ми влияе така, никой не ми е влиял така, никога.

Кейтлин колкото и да ми говори за его и гордост, тя ги има в изобилие. Исках да се държа грубо с нея, за да и покажа , че не съм тук просто за украса, за да ме приема за този, който винаги ще стои настрана от всичко и ще я чака да се осъзнае. Но колкото и да искам да бъда гаден, тя вече знае, че не го мисля наистина, защото съм и споделил прекалено голяма част от мен и ме познава прекалено добре.

- Съжаляваш?

Въпреки това и казах иронично, а тя дори не ме погледна, само кимна с глава. Гледах я продължително, чакайки я да ми каже нещо друго, а тя гледаше към обувките си.

- Обувките ти по-интересни ли са от мен?

Тя вдигна глава и тогава разбрах защо не ме гледаше. През цялото време хапеше устната си и се беше разкървила, имаше сълзи в очите си, дори не знам защо плаче, по дяволите.

- Добре ли си?

Хванах я за рамото, а тя изтръпна при докосването ми. Вдигна се леко на пръсти.

- Мислех си, че .. беше .. Макензи .. аз говорих ..

Исках да я кача в колата си, но няма да рискувам да види онова момиче и отново да започнат драми, затова стегнах ръката си още повече на рамото и и се приближих.

- Не ми говори за нея. Аз ще се оправя.

-Хари, нед.. не я .. тормози.

- Не трябва да ти пука за нея.

- Знам, но .. знам също, че не можеш да опишеш чувствата си само с думи и започваш да правиш .. глупости.

- Няма да я пребия, само защото е жена. Но ще изпратя някой да го направи вместо мен.

-Хари..

Тя повиши малко тона си. Сега не спираше да ме гледа, красивите и мигли се поклащаха леко и тя продължи да хапе устната си.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now