Chapter 11 - Pressure

9.3K 413 5
                                    

Гледна точка на Хари
Какво и е казал този проклет кучи син?! Ще отида и ще му разбия главата. Вратите все още бяха заключени и нямам намерение да ги отключа, докато не разбера от тази странница какво знае.
***
-Какво ти е казал? Казвай или ще отида до него и до утре Лиам Пейн няма да съществува!

Хари пусна ръката ми, но явно нямаше намерение да ме остави намира. Дали блафира? И да блафира не искам да кажа нещо нередно и после аз да си платя. Не разбирам защо толкова ме е страх от него.Но кой не би? Пред теб да стои вбесено момче с татуировки и суров поглед,което може да има каквото поиска. Искам да остана спокойна. Въздух. Ух.

-Всичко.

Явно кратките ми отговори не му харесваха и той се отдалечи от къщата на баба. Не, не, не!!

-Къде отиваме? Остави ме да се прибера!

Този път погледнах към него, но той гледаше към пътя.

-Извади телефона си.

Всъщност телефона ми беше в ръката и се поколебах дали да не набера полицията.

-Обади се на Лола и и кажи да скъса със Зейн!

Тонът му все още беше ужасно груб и това започва да ме вбесява.Това, че е богат не му дава право да се държи с мен така! Аз не съм му заложница или някоя, която може да използва, когато е ядосан на света.

-Защо толкова искаш да скъсат? Няма да и звънна и няма да и кажа нищо, защото ако беше истински приятел на Зейн щеше да си щастлив за него! Нямаше да се опитваш да го разделиш от това, което обича и винаги щеше да си зад гърба му!

Казах всичко това на един дъх. Облекчение премина през тялото ми, но и гняв. Казах му го. Поне част от това, което исках.Той издиша тежко и ноздрите му се разшириха.

-Шибана кучка! Лола не е такава светица за каквато я мислите!Тя се шиба с всеки, изневери на идиота Зейн още в началото на връзката им! Каква си ти, че да казваш кой какъв приятел бил! Излизай от проклетата кола!

И той изговори всичко на един дъх и ме остави по средата на пътя. Не се бяхме отдалечили много от вкъщи, а той потегли с пълна сила нанякъде. Кретен! Той е най-ужасяващият човек, който съм срещала! Сълзите бяха засъхнали, докато не се появиха нови.

Тръгнах пеша. "Тя се шиба с всеки мамка му, изневери на идиота Зейн още в началото на шибаната им връзка!" Думите му се въртяха в замаяната ми глава. Той е психопат. Не казва истината. Мразя го. Не искам никога повече да го видя.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Où les histoires vivent. Découvrez maintenant