Chapter 71 - Bachelor and Bachelorette party

10.1K 341 31
                                    

One Direction - Live while we're young

Alexandra Stan - Mr Saxobeat

Chris Brown - Fun

Joe Cocker - You can leave your hat on


Гледна точка на Хари

Минаха около две седмици, в които главно правехме реклама за галерията. Имахме намерение да я отворим доста по-рано, но всички започнаха да повтарят как първо трябвало да се разнесе, а и Ню Йорк бил голям и се нуждаело от повече време. От една страна е по-добре, но ако е нямало смисъл от всичко това ще ги убия. Така или иначе тази седмица също няма шанс да се отвори, защото еуфорията е на 276871 процента.

Тази седмица е сватбата на Зейн и Лола. Тоест след два дни, кога мина целият този месец? И на всичкото отгоре отново започваме с лекциите и трябва да виждам всички онези кокони и задници в университета, поне един човек ще е там и ще ме разсейва.

А днес съм пълен с работа, защото тази вечер ще бъде ергенското парти на Зейн. Боже, ще го направя незабравимо, кълна се. Знам, че той няма да иска да погледне никоя, не че аз ще искам, след като си имам такова съкровище вкъщи, но все пак няма да бъде мъжко царство. Когато няма момичета, няма купон.

Кейтлин стоеше на единия край на леглото с някакъв списък в ръка. Защо по дяволите си записва всичко, толкова е концентрирана, а аз купувам това, което ми хрумне. Главно алкохол. Но тя имаше много неща в този списък и аз надникнах, за да видя какво толкова е записала, а тя си дръпна листа.

- Не кради от идеите ми.

- Пхаха, щях, ако исках цяла вечер да стоя и да се люлея на столчето, сигурно ще спрете музиката в 10 заради съседите.

- Ти дори не знаеш къде ще бъде.

Реших да направя ергенското парти във вилата ни със Зейн. Хората ще трябва да пътуват известно време, докато дойдат, но няма шанс да го направя вкъщи и после да трябва да чистя, тоест да не чистя и Кейтлин да ми каже, че тя трябвало да оправя всичко. Мога да викна прислужница, за да почисти, но не искам да е тук, защото попринцип на партита всеки влиза и излиза от която си поиска стая, а аз не искам някой да дойде и да се въргаля на нашето свещено легло, където се случват още по-свещени неща.

- И къде ще бъде?

- Няма да ти кажа.

- И защо? Нали ще сте само момичета?

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now