Chapter 52 - Katelyn?

8.9K 379 23
                                    

Преди да започнете само да предупредя,че в главата има малко сексуално съдържание и вие ще разберете къде е,ако искате можете да го прескочите.

Ето песните :

Beyonce - Drunk in love

Kygo - Cut your teeth

и към края на главата може да си пуснете тази

Teen Wolf - Opening Song

Гледна точка на Кейтлин

Винаги съм се опитвала да се поставя на мястото на другите, за да видя как се чувстват те, да се опитам да не ги съдя само по това, което казват, защото зад всичко, което казваш, си има причина. Опитвала съм се да мисля по техния начин, да стигна до тяхната логика, просто за да разбера дали аз съм тази, която греши. Не знам дали съм направила правилния избор, не знам дали трябва да се вслушвам в думите на Хари, не знам дали единствената му цел не е да ме направи нещастна. Но знам, че той е един човек в живота ми, който определя толкова много неща.

Дори и да не искам да го призная всяка една част от думите му се повтаря в главата ми и особено като съм с Найл. Не знам дали ще се отърся от това, защото колкото и да говоря на Хари да се махне и да не ме докосва, тайно искам да се появява, искам да бъде наоколо, защото ... ми липсва. Липсва ми по времето, през което не е около мен. И ме дразни фактът, че ми липсва. Толкова много. Защото просто не е показал как трябва да се държи един човек, който те уважава и най-вече уважава решенията ти.

-И мислиш ли, че да ходиш тази вечер е най-добрата идея?

Днес бях решила да отделя целия си ден на Емили, която нямаше работа и бяхме в апартамента и този път. Лола беше със Зейн и затова нямаше как да дойде, а и имах малко нужда от подкрепата на Емили, защото щях да и кажа, че излизам с Найл.

-Ами .. всъщност няма да съм само с Лола и Зейн.

-Не знаех, че искаш и той да дойде с теб.

Искам.

-Не, не говоря за него. Имах предвид Найл.

-Найл? Той си има приятелка, Кейт.

Добре, Емили реагира прекалено остро на това, което се опитвам да и кажа. Имам чувството, че е против това да съм с Найл. Отне ми няколко минути, за да си поема дъх и да и кажа..

-Аз съм тази приятелка, Ем.

-Ти? Сериозно?

-Да, колкото и да не ти се иска да повярваш. Преди да започнеш с всичко искам да ти кажа, че знам какво правя и няма опасност да му се случи нещо отново.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now