Chapter 73 - Piercing

10.1K 355 35
                                    

Kygo - Stole the show

Seinabo Sey - Younger ( Kygo Remix)

Ed Sheeran - All of the stars





Гледна точка на Зейн

Усетих струя студена вода да се забива в лицето ми, удряща ме като ураган. Отворих и двете си очи и се изправих изведнъж, само за да залитна и да седна на шезлонга отново. Когато се поосъзнах малко видях няколко лица пред мен, държащи кофа.

- Ставай, поспаланко, днес е голям ден!

Днес е голям ден? Няколко момчета ме потупаха по главата и ме разтръскаха хубаво и това ме накара да осъзная нещо. Днес е сватбата ми.

Днес се женя, от днес Лола Флетчър ще стане .. Лола Малик.

Нямам представа как ще се оправя, чувствам се като заседнал камион в калта посред нощ. Не помня особено какво правих, главата ми е в ужасно състояние, а имам толкова неща за правене. Трябва да се обадя на Лола, за да я питам как е било снощи. И мисля, че най-лошото е, че не виждам никъде Хари. Нуждая се от него точно сега.

Извадих телефона си, докато повечето се приготвяха да тръгват. Търсех навсякъде из къщата за Хари, ако случайно е решил да направи закуска, но дори той би се изсмял на това. Звъннах му, но телефонът му беше изключен. Ако точно в този ден ме зареже ще го накълцам. Тръгнах си от вилата с Ник и приятелите му, като я оставих в пълна кочина. По басейна плуваха лампички, сметана и тук там шоколадова глазура от тортата. О, поне помня как изглеждаше тортата. Имаше .. дамски бански и доста празни бутилки. Друг ден ще се оправяме, може да платим на някой да почисти в краен случай.

Пътувах с тях и всички не спираха да ми казват колко неща имам да правя днес и че ще се видим довечера. Не мога да повярвам, чувствам сякаш нещо пърха вътре в мен. Тази вечер ще сключа брак с Лола. С моята Лола. Тя ще носи фамилията ми и ще бъде моя съпруга. Всичко това е неописуемо невероятно. Вълнувам се толкова много, боже, ще съм на най-хубавото място с най-прекрасните хора, изживявайки най-незабравимия си момент.

Спрях да звъня на Хари и се обадих на Лола. Сигурно вече е започнала да организира всичко и цял ден ще е на крак, защото иска да го направи перфектно. Още не сме решили кой ще носи халките, аз нямам малки братовчеди, предложих го на Хари, но той трябва да стои точно до мен, а и определено не е за тази работа. Най-много от натискане с Кейтлин да ги изпусне някъде. Гледал съм много филми,  в които идва моментът за халките и когато поглеждат към малкото дете, което трябва да ги носи, а то гледа в друга посока и държи в ръцете си само празната кошница. После се оказва, че са в някоя шахта или в устата на някое куче, или пък .. о, Зейн, стегни се и отиди до къщата на Хари. Интересно ми е защо си е тръгнал снощи. Или рано тази сутрин? Не ми се вярва.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now