Chapter 27 - Passion

9.3K 471 25
                                    

-Ела на бара.

Лиам ме дръпна за ръката, а от другата страна усетих друго напрежение. Самото докосване беше различно. От едната страна усещах дърпане, сякаш трябва да тръгна натам, сякаш това е правилното, а от другата страна усещах страстта и тока по тялото, които досега ми бяха неусетени, усетих неправилното, опасното, но и така желаното.

Главата ми се въртеше, но перфектно знаех какво става. Лиам и Хари си хвърлиха ледени погледи и двамата ме дърпаха.

-Пусни я.

Лиам му каза спокойно. Хари пусна ръката ми и мина от другата страна. Докосна другата ми ръка и я изтръгна от хватката му. След което аз останах зад него, а той се наведе към Лиам. Хвана го за гърлото и го разтресе, след което го блъсна по гръб в плота и го пусна. Хари ме хвана за китката и ме дръпна.

Никой не ме питаше дали искам да отида, а Лиам разтриваше гърлото си. Хари отвори някаква врата и я прасна зад себе си, всички хора, които бяха вътре излязоха. Беше женската тоалетна. Очите му бяха ... тъмни. Той ме бутна и аз се блъснах в стената. Погледът му беше страшен, въпреки че и друг път съм го виждала такъв.

Пусна чешмата, не знам защо. Остави я да тече, а аз нямах смелостта да я спра и да си тръгна. А може би не исках. Кракът ме болеше, едвам се държах на патериците. С едно бързо движение, той ми махна патериците и ги хвърли зад него. След това ме качи на плота, точно до мивката. Доближи се много бързо и вече усещах дъха и напрежението от тялото му. Мръднах се назад, доближавайки се до стъклото, а той сложи двете си ръце от двете ми страни и целуна врата ми. Няколко пъти. След това засмука, а аз знаех, че това ще се случи. Знаех, че не трябваше да идвам, защото не мога да спра. Не мога да му устоя. Не мога да му кажа да спре.

Честно казано, очаквах да ми се развика или нещо, но не това. Хари обви ръцете си около кръста ми и се надигна на пръсти, за да стигне устните ми, тъй като не му давах да застане между краката ми. Когато сухите му устни докоснаха моите чувството беше съвсем различно отколкото с Лиам. Хари плъзна езика си по устната ми и влезе в устата ми. Краката ми се подкосиха и ги отпуснах, а той се настани между тях. Хари захапа долната ми устна, а аз го оскубах леко, защото не можах да се сдържа.

-Никога ...

Прекрати връзката ни, за да си поеме въздух.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now