Chapter 67 - Sleepless night

12.1K 402 60
                                    

Hozier - Someone new

Madcon - Don't worry


Гледна точка на Хари

Лола и Зейн обявиха, че ще правят сватба.

Аз трябва да бъда кум. А Кейтлин кума.

Лола е започнала да се занимава с това от няколко дни и постоянно кара Кейтлин да и помага, не може ли да разбере, че искам да ми остава някакво време с нея? Че искам да и се наслаждавам, че искам да си стои вкъщи и да помага на мен?

Снощи Емили ни покани у тях и ни почерпи за хиляден път за бебето. Разбирам да ходим веднъж , но не мислят ли , че е малко често? Емили да не си помисли , че много я обичаме.

А тази вечер решиха, че щяло да бъде чудесна идея, ако сме излезли четиримата на ресторант. Може би няма да мине чак толкова зле, след като вече всичко е ясно и .. единственото, което мога да направя, е да приема Лола. Все пак ще виждам това момиче доста често, нямам особен избор, а и вечерята, която беше сготвила миналата вечер, беше наистина добра, по дяволите.

След онази невероятна нощ не мога да спра да си представя как това се случва отново. Ако  не беше толкова заета .. чудя се изобщо защо работи толкова часове, след като не ни трябват толкова пари? От толкова много време имах нужда да и покажа, че аз съм този, който ще я пази, който ще и показва цялата си същност, който ще я докосва, който ще я съблича, о, боже, ако затворя очи отново ще си я представя.

А не искам да си представям повече, искам да го почувствам отново.

Ще намеря възможност да се усамотя с нея отново, със сигурност.

В момента бях в апартамента на Зейн .. и вече този на Лола. Чакахме двете да се оправят, за да тръгваме към ресторанта. Щяхме да ходим с моя джип, защото няма смисъл от две коли. Надявам се никой да не се напие поне веднъж.

- Насрочихте ли дата за сватбата?

- След месец.

Толкова скоро? Отново трябва да нося ужасен стягащ костюм, но се заклевам, че няма да сложа папийонка отново, защото иначе ще накарам Кейтлин да излезе с корсет, който да не спира да я стяга. Като се замисля идеята не е чак толкова лоша .. но не искам толкова много хора да гледат най-хубавите и части.

В такива моменти се радвам, че никой не може да ми чете мислите, защото всичко, което се крие тук, е някаква лудост. Но не бих заменил тази лудост.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now