Chapter 65 - That's my need

10.7K 412 32
                                    

Hold back the river -James Bay

One Direction - Story of my life


Гледна точка на Емили

Чувството вече да си майка е много изпълващо. Държах в ръцете си едно малко момиченце, което чакаше целия си живот на мен, което ми даваше огромна цел в живота.

Погледнах към Рик, който стоеше отстрани на леглото и погали малкото ангелче. Може би копнее той да беше бащата, но не мисля, че го копнее повече от мен. Има празнина в тялото ми, в душата ми, не искам да се връщам назад и когато погледна в малките и невинни очи искам да виждам настоящето, а не миналото. Искам да виждам бъдещето с Рик, как той я учи да кара колело, как тя му казва „татко", как той заема това място в живота и, защото важното е кой я отглежда, кой се събужда посред нощ, за да я провери, а не кой пие цяла вечер и не знае какво да прави с половите си органи.

А относно Хари .. няма да му отнема правото да има близост с нея, защото Трейси може да му донесе само щастие, поне е така в моите очи. Може би не прилича чак толкова на баща си, направи много за Кейтлин и я предпазва, срещу когото и трябва да се изправи.

Просто се чудя как толкова бързо могат да се променят нещата.

Приемах Найл като свой брат, не само като братовчед. Никога не е бил такъв, винаги е правел път и на мравката, полагал е грижи и знам, че му пукаше за нея, но не знам колко силна е била връзката му с Макензи, за да обърне нещата така. Не го показвам чак толкова много, но ми е най-трудно да приема, да видя нещата от друг ъгъл и да не твърдя, че той не може да навреди на никого.

На вратата се почука и ме извади от транса ми. Междувременно тъкмо бях накърмила Трейси и Рик я държеше. Все още се чувствах слаба, затова щях остана още малко в болницата.

Беше към обяд, но погледнах към часовника чак след като в стаята се появиха няколко лица.

Бяха Кейт и Лола, нямаше никой зад тях.

- Здравейте.

Те ми се усмихнаха ведро и влязоха тихо в стаята.

~~

Гледна точка на Хари

Най-накрая тази вечер ще мога да усетя топлотата от тялото и до мен, а не да спя сам както винаги. Ан най-често спи в края на леглото, защото обича да и е по-хладно.

Dependent on you #WattysBulgaria2015Where stories live. Discover now