Hoofdstuk 62

1.5K 75 3
                                    

POV Madison

Ik keek naar de ring om mijn linker ringvinger. "Dit is geen verlovingsring, dit is een belofte, de belofte dat ik altijd van je zal houden, hoe ver we ook van elkaar af zijn. Ik hou van je Madison" Ik wilde de ring eerst niet aannemen toen ik het blauwe doosje van Tiffany zag maar Nathan stond erop. 

De ring was niet groot, de diamant ook niet, maar ik vond hem al groot, ik had nooit gedacht dat hij dit zou doen. Ik wilde hem iets terug geven maar dat wilde hij niet. Melodie vond het super schattig. Ik wilde het liefst hem ook verrassen met iets maar dat mocht niet. 

Nu zat ik al weer terug in het vliegtuig naar Miami toe. Ik sloot mijn ogen en dacht na over alles wat ik moest inhalen als ik terug was. Ik had best veel gemist en ik stond er al niet geweldig voor door al mijn verhuizingen en mijn drama leven. Ik had natuurlijk niet aan Nathan verteld dat ik er slecht voor sta want die zou dan boos zijn geworden dat ik toch naar hem toe ging. 

Ik weet dat hij dat zou zeggen, maar ik moest wel, want ik kon hem niet alleen door die periode laten gaan. Ik keek weer naar de dikke wolken waar we boven vlogen. Ik keek nog een keer naar de ring. Ik hoopte maar dat ik dit jaar ging halen want als ik blijf zitten moet ik nog een jaar wachten tot ik kan samenwonen met Nathan. 

Bij het vliegveld stond Jason weer om mij op te halen. Ik gaf hem een dikke knuffel en glimlachte breed. "Hoe ging het?" Ik haalde mijn schouders op. "Hij heeft het zwaar maar hij komt er wel weer bovenop. Nathan is sterk en wil dat ook laten zien aan iedereen, dus als hij even niet sterk is zorgt hij dat niemand het ziet door zichzelf in zijn kamer op te sluiten" 

Ik opende de deur naar ons huis en liep naar boven toe. Ik viel op mijn bed. Ik voelde mijn lichaam zwaar worden. Snel stond ik op voor ik in slaap viel. Ik liep naar de badkamer. Een warme douche moest me vast oppeppen. Ik zette het water aan en zag dat ik mijn douchegel in mijn koffer had zitten, die nog beneden lag. Ik opende het kastje in de badkamer maar zag dat we niks meer hadden. 

Ik liep naar de badkamer van mijn moeder en zocht in ieder kastje. Mijn oog viel op een klein oranje potje met pillen. M. Johnson. Stond erop. Het waren Ritalin pillen. Ik opende het potje. Eén pilletje zou mijn moeder toch niet missen. 

Ik pakte snel een fles douchegel die in de kast stond en liep naar de douche. Ik nam een snelle douche, trok een trainingspak aan en deed mijn natte haren op een knot ik ging op bed zitten en ging hard leren. Ik raakte niet afgeleid en had mijn gescheidenis zo in mijn hoofd gekregen. 

Ik ging vroeg naar bed want morgen had ik gewoon weer les. 

~*~

Ik opende mijn ogen en voelde me nog steeds doodop. Ik trok mijn skinny jean aan met een roze blousje. Ik krulde mijn haren en schoot in mijn witte pumps. Ik deed mijn make-up op en liep mijn kamer uit. Ik staarde naar de badkamer van mijn moeder. Ik liep binnen. Het potje pillen was nog niet aangeraakt sinds gisteren, volgens mij gebruikt mijn moeder die pillen niet eens meer. Ik stak het potje pillen in mijn tas en liep weer naar beneden voor ze me snapte. 

Ik at snel mijn ontbijt en nam een pilletje. Ik hoorde een auto toeteren. Ik opende de voordeur en Veronique zat blij te zwaaien. Ik liep blij naar haar toe en stapte in. Ik gaf haar een knuffel. "Wat ben jij blij, ben je niet super moe?" Ik schudde mijn hoofd. "Helemaal niet" 

De eerste drie uur gingen helemaal prima. Na de pauze hadden we geschiedenis. Ik ging op mijn plek naast Veronique zitten en legde mijn boeken op tafel. 'Iedereen geleerd voor het proefwerk?" Ik knikte. Tijdens de toets voelde ik me onrustig worden. Ik kon niet stil blijven zitten. Het klikken van de pennen van iedereen werd ik gek van. Ik zuchtte en probeerde me op de toets te concentreren. Veronique keek me bezorgd aan. 

"Meneer mag ik even naar de wc?" Hij keek verbaasd op en knikte. Ik pakte snel een pil uit mijn tas en rende de klas uit. Ik vormde met hand een kopje en nam het pilletje. Ik haalde diep adem en liet het pilletje langzaam inwerken. Ik liep weer naar binnen en ging verder met de toets. 

"Wat was er net?" Vroeg Veronique. Ik schudde mijn hoofd. "Werd gewoon even misselijk" Ze knikte maar ik wist dat ik de volgende keer met een betere smoes moest komen want deze geloofde ze niet. 

De laatste lessen gingen een stuk beter. Na school ging ik meteen naar huis en ging ik snel leren. MIjn moeder kwam mijn kamer in. "Je hebt nog niks gegeten sinds je terugkwam van school, gaat het wel?" Ik knikte. "Ben gewoon aan het leren" Ze keek me lang aan. Ze wist dat ik niet van het leren was maar ze vroeg maar geen vragen. 

Ik stortte mijn volle concentratie weer op mijn werk. Ik moest het allemaal goed doen. Ik weet dat die pillen niet goed zijn maar ik moet het even volhouden, ik moest mijn jaar halen. Ik haalde diep adem en ging nog een keer alles doornemen. 

Ik zal echt niet verslaafd raken maar ik moet het doen. Ik keek naar de ring van Nathan. Als hij hier achter kwam vermoordde hij me. Ik weet hoe hij over pillen denkt. Ik moest gewoon de laatste loodjes leggen en dan kon ik genieten van mijn vakantie met hem. 


Who's our father?Where stories live. Discover now