hoofdstuk 32

2.3K 135 26
                                    

Pov Madison

“Belle!” Ik liep de woonkamer in en zag Belle op de bank tv kijken. “Ben je doof ofzo?” Ze keek op. “Huh? Ow ja sorry” Ik plofte naast haar neer op de bank. “Wat doe je vanavond?” Ze haalde haar schouders op. “Weet ik nog niet, hoezo?” “Je gaat met mij mee”

“Waarheen?” “Ken je dat meisje wat bij mij bij wiskunde zit? Die met die hele lange bruine haren. Dani?” Belle knikte. “Ja die geeft een feest. Eerst zou ik samen Ian gaan maar zijn oma werd toen ziek, dus hij kan niet meer. En toen zei ik eerst dat ik niet wilde gaan maar als jij toch niks te doen hebt…” “Oke oke, stop maar! Ik snap het! Ik ga al mee!” Riep ze lachend.

“Jeej”

POV Morgan

Ik zat op de bank toen Noah opeens binnen kwam. “Moet jij niet trainen, net zoals Jason?” hij schudde zijn hoofd. “Ik heb een liesblessure en heb geen zin” Ik knikte even. Hij kwam ook op de bank zitten en keek mee met mij naar Orange is the new Black.  “Maar even, wat doe je hier?” Hij was even stil

“Ik hou van Madison en ik heb nog nooit iemand zo leuk gevonden! En jij bent de enige die haar ook meteen terug wil en er alles voor wil doen om haar weer hier te krijgen” Oké, die had ik even niet verwacht. “Morgan ik wil haar snel terug!”

Ik keek hem lang aan. Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen. “Ik weet echt niet meer hoe ik verder moet, Noah. Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks helpt me ook maar een stukje dichter bij Madison te komen” Hij knikte. “Ik hoopte eigenlijk dat je een plan had want die van mijn lukken echt niet meer.” Ik knikte. “Ugh, ik wil haar terug” “Ik had nooit gedacht dat het ooit zo ver zou komen met dit”

Het was even stil. “Morgan, misschien heb ik wel een idee”

POV Madison

Ik had een zwarte spijkerbroek aan met een wit topje waarvan de dikke bandjes waren bezet met diamantjes en pailletten. Ik had dichte pumps aan, zwart met een goed ritsje. Ik had een zwart met gouden armband en tasje en gouden oorbellen. Ik had vanavond geen zin in een jurkje.

Belle had wel een kort strak jurkje aan met zwarte Louboutins want er kwam een leuke jongen volgens haar naar het feest. Ik pakte nog snel mijn portemonnee, duwde die in het tasje en deed nog wat lipstick op en daar gingen we!

We gingen met de taxi aangezien we beide wilden drinken en ik ga mijn rijbewijs niet op het spel zetten en achter op de scooter van een dronken Belle durf ik niet eens aan. Dat is een eerste klas zelfmoordpoging!

Het was al druk op het feest van Dani. Ik liep naar binnen begroette wat mensen die ik herkende en ging als eerst op zoek naar Dani. “Weet je waar Dani is?” Vroeg ik aan een jongen die bier aan het tappen was. “Boven op haar kamer met iemand” Ik knikte en liep naar boven.

Overal waren vrolijke mensen die ik kende en waar ik een praatje mee moest maken. Na een kwartier was ik eindelijk bij de kamer waar in grote roze letters Dani op stond. Ik opende de deur en zag, tot mijn grote verbazing Ian.

WHAT THE FACK DOET HIJ HIER?!?!?!

Klein detail, Dani was op haar kamer met haar mond tegen mijn vriendjes mond, liggend op hem op haar bed in een porno jurkje leek het wel. Ik kon vanaf waar ik stond haar string zien zitten. Ik gooide de deur weer dicht, negeerde iedereen en ging naar buiten.

Ik kon dit niet meer aan. Ik viste mijn telefoon uit mijn tasje en stuurde naar Belle dat ik er vandoor was, ik ga nog even de stad in. Ik kan niet na een halfuur al weer thuis komen, dat weet meteen iedereen dat er iets aan de hand is en dat moet ik absoluut niet hebben!

Who's our father?Where stories live. Discover now