hoofdstuk 24

2.4K 147 7
                                    

POV Madison

Ik zat op mijn kamer en keek naar buiten. Ik schrok op van Belle die huilend binnen kwam rennen. Huilend viel ze op mijn bed en barste ze nog eens in hevige snikken uit. "Hey wat is er?" Ik ging naast haar op mijn bed zitten en aaide over haar rug. "Ik HAAT Brian!" Snikte ze. 

Ik keek haar verbaasd aan. "Huh? Hoezo? Jullie waren zo verliefd enzo" Ze ging rechtop zitten en keek me lang aan met haar uitgelopen mascara ogen. "Hij heeft een ander!" "Wat bedoel je met een ander?"  Ze keek me duf aan. "Meen je die? HIJ GAAT VREEMD!" Ik keek haar aan. "Het spijt me. Met wie?" Ze stond op en begon rondjes te lopen door mijn kamer. "Met wie? Met wie?! Dat is nog het mooiste van alles! Hij heeft met drie meiden van één of andere kostschool in de buurt gezoend!" 

Ik keek haar met grote ogen aan. "Drie keer?!" Ze knikte. "Ik dacht echt dat hij van me hield! Ik dacht dat we voor altijd samen zouden blijven!" Ik zei niks. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik dacht ook dat ze altijd samen zouden blijven. Ze leken zo gelukkig samen alsof niemand ooit tussen die twee kon komen. 

Ook had ik eigenlijk nooit gedacht dat ik Belle ooit zo zou zijn. Ze is niet zo'n meisje wat zomaar ergens over huilt. Ik stond op en nam haar in een knuffel. "We gaan wraak nemen en daarna gaan we op stap en zuipen!" Ze knikte en keek me lang aan. "Wat voor wraak?" Ik grijnsde. "Wacht maar af" 

Ik liep naar de gang en belde Ian. "Hey schat" Zei hij. "Hey, ben je toevallig bij Brian?" "Ja hoezo?"  "Nee, niks leg ik later wel uit. Zeg maar niet dat dit over hem ging" "Oke, doeg" Ik hing op en belde een ander nummer en rende daarna weer mijn kamer binnen. "Fix snel je make-up en kom met mij mee" 

Ik rende naar Belle's scooter en nam Belle achterop en reed weg. Ik stopte in de buurt van Brian's huis en parkeerde de scooter. "Stap af" Belle keek me verbaasd aan. We liepen zachtjes naar Brian's tuin en gingen achter een boom zitten. Net op tijd waren we er want toen stopte er een zwarte auto en stapte er twee agenten uit. Ik glimlachte en Belle keek me lang aan. "Wat heb je gedaan?" Ik zei niks en gebaarde dat ze stil moet zijn. 

Brain deed de deur open en keek geschrokken naar de agenten. "Is er een probleem?" De agenten knikten. "Mogen we even binnen komen?" Brian liet ze binnen en de deur werd weer gesloten. Ik gebaarde Belle dat ze mee moest komen. We gingen voor het raam zitten en keken stiekem naar binnen. 

Ik keek naar de agenten en hoorde opeens de muziek van hen komen. "HEB JE STRIPPERS GEHUURD?" Ik begon te lachen. "Kom, we gaan, voor ze ons zien" Snel rende we terug naar de scooter en gingen we naar huis. 

Lachend viel ik neer op mijn bed. Ik pakte mijn laptop. Belle kwam naast me liggen. "Je bent echt een geweldige zus!" Ik glimlachte en gaf haar een knuffel "Jij ook" Ik scrolde wat door facebook. "Je wordt gebeld op skype" Zei Belle opeens. "Het is Ian" Zei ik lachend. "Gewoon normaal doen" Zei Belle,

Ik accepteerde het en glimlachte naar de camera. "Hey babe" Hij keek me niet lachend aan. Brian kwam ernaast zitten en keek naar ons. "Waarom stuurde jullie die strippers?" Vroeg Brian boos. Belle kwam in beeld. "Hadden jullie strippers dan?" Hij knikte. "Ik weet gewoon dat die van jullie kwamen, waarom?" Ik keek naar hen. "Waarom zouden we strippers sturen?" "Dat vroegen wij ons ook af" Zei Ian. Ik rolde met mijn ogen. "Waneer jullie echt bewijs hebben, bel maar terug" 

Ik hing op en keek Belle aan. Lachend vielen we neer op bed. Ik keek naar de klok. Het is al elf uur. "Ik ga maar eens slapen. Weekend weer voorbij"  Belle stond op. "ja ik ga ook, tot morgen" Zei ze 

Ik liep naar de kleedkamer en trok mijn Wildfox pyjama aan en kroop in mijn bed. Ik legde mijn telefoon aan de lader en viel al snel in slaap. 

~*~

Who's our father?Место, где живут истории. Откройте их для себя