hoofdstuk 34

2.1K 146 19
                                    

POV Madison

Samen met Amber, Jennifer, Vanessa en Kimberly in de keuken van Kimberly’s appartement. “Zijn jij en Nathan nu al officieel samen?” Vroeg Vanessa. Ik haalde mijn schouders op. “Ik weet het niet” Kimberly sprong van het aanrecht en liep naar de koelkast. “Jullie twee zijn zo schattig samen” Zei ze.  “Ja!” Stemde Amber in. “Ik weet het niet. Ik heb hem deze week amper gesproken, alleen via de telefoon.” Amber lachte tegen zichzelf. “Madithan is dus nog geen feit?” Jennifer  schudde lachend haar hoofd. “Hoe ging het eigenlijk met je ex?”

“Hij kwam maandagochtend boos op me af lopen…”

Flashback

“Madison!” Ik draaide me om en zag Ian boos op me af komen lopen. “Wie is die andere jongen?” Riep hij door de school. De hele school keek ons nu aan. “Ik weet niet waar je het over hebt. Hij is gewoon een vriend van me, ik ben niet degene in deze relatie die is vreemdgegaan.” Iedereen begon te fluisteren. Mij maakte het niet uit als iedereen wist waarom het uit ging.

“Maar over zaterdag, ik hoop dat het waard was om alles op te geven want bij deze dump ik je” Ik sloeg mijn kluisje dicht en liep weg. “Madison wacht! Het was allemaal een grote fout” Ik draaide me om. “Jij was de grote fout! Zoek het maar lekker uit! Ga maar naar Dani toe, daar was je toch zo close mee?!”

Iedereen keek van mij naar Ian en begon zacht te fluisteren. Ik rolde met mijn ogen en liep weg. Ik hoorde Ian nog tegen een kluisje slaan en mensen die langzaam weer wegliepen.

De rest van de dag was de break-up van mij en Ian het nummer 1 gespreksonderwerp en het nummer 2 gespreksonderwerp was Dani de homewrecker.

Ik liep snel naar mijn wiskundeles, mijn laatste uur van de dag. Ik was al te laat. Snel ging ik naast Dani op mijn plek zitten. Iedereen begon zacht te fluisteren en keek ons vaak aan. Dani schoof wat naar mij. “Madison, het spijt me zo. Ik was dronken en alles van die avond is een grote zwarte vlek, ik wist er niks meer van totdat iedereen aan mij begon te  vragen of ik echt een homewrecker was en lieten ze foto’s zien van mij en Ian op mijn kamer.”

Ik voelde dat iedereen meeluisterde en alles had gehoord want iedereen begon te fluisteren en het ging allemaal over mij, Dani en Ian. Ik zei niks en ging gewoon verder met mijn huiswerk. Ik gunde haar mijn blik nog niet eens. Ik ga me niet verlagen tot haar niveau en dit in de les uitvechten want ik weet zeker dat ik dan uiteindelijk bij de directeur beland omdat ik eruit was gezet.

Iedereen begon te lachen en harder en harder te praten. De naam Dani kwam steeds meer naar boven samen met het woord slet en hoer. Opeens sprong Dani van haar stoel waardoor onze tafel omviel en mijn telefoon kapot viel. Ik raapte mijn telefoon op en keek haar aan. Ze stond te huilen in de les. “ZE HEEFT IN HAAR BROEK GEPLAST!” Ik keek naar haar broek en zag een natte vlek verschijnen. Ik kon het niet laten om toch te lachen. Snel rende ze het lokaal uit.

De leraar die alles had zien gebeuren schraapte zijn keel. “Iemand zet die tafel recht. Madison moet jij iemand bellen voor je telefoonreparatie?” ik schudde mijn hoofd. “Regel ik dadelijk na school wel met mijn vader.” De leraar knikte en stond op. “Dan ga ik maar bij Dani kijken, waar die verstopt zit, tenzij er vrijwilligers zijn? Denk het niet?” Hij liep het lokaal uit. Iedereen begon hard te lachen. Ik keek naar mijn telefoon. “Zij maakt ook echt alles van mij kapot hè” mompelde ik. Iedereen begon te lachen. Er kwamen een hoop Dani grappen naar boven en voor ik het wist moesten ik en Stephan, de jongen die riep dat ze in haar broek had gepist, naar het kantoor van de directeur komen.

Ik en Stephan zaten op de stoelen voor zijn lokaal. Niet veel later kwam mijn vader aanlopen en zag ik ook de moeder van Stephan. “Wat hebben jullie gedaan?” Vroeg zijn moeder. “Dani probeerde haar excuses aan te bieden naar mij toe, maar ik negeerde haar, iedereen begon te lachen want ze was zichzelf echt voor schut aan het zetten. Toen sprong ze op van haar stoel, toen viel onze tafel om, met mijn telefoon” Ik gaf mijn telefoon aan mijn vader. “En toen riep Stephan door de klas dat ze in haar broek had geplast want, ja, ze had in haar broek geplast. En nu zitten we hier”

Mijn vader deed moeite om zijn lach in te houden. Ook die moeder van Stephan rolde met haar ogen. “Ben ik hiervoor naar school gekomen?” Vroeg ze geïrriteerd. Stephan knikte. “Ja, alleen voor die slet” “Pardon Stephan, let op je woorden!” “Dat is ze! Ze heeft haar vriendje geneukt” Mijn vader keek naar mij. “taalgebruik” Mompelde zijn moeder.

“Was je daarom van dat feest weggegaan? En gisteren zo graag op de boot?” Vroeg mijn vader. Ik knikte. “Ian is nu boos op mij omdat ik met andere mensen omga en met een andere jongen! Terwijl hij tegen me loog en vreemdging” Mijn vader knikte. “Ach meis” Ik haalde mijn schouders op. “Ik ben gewoon klaar met hem”

End of flashback

“En toen ben ik zonder straf er vanaf gekomen” Zei ik tot slot. Iedereen begon te lachen. “Wauw, in haar broek geplast. Je zat toch al op de middelbare?” Ik knikte. “Lijkt meer basisschool gedrag” Iedereen begon weer te lachen.

Ik nam een slok van mijn drinken. De voordeur ging open. “Daar zal je de jongens eindelijk hebben van hun avondje stappen” Ik wist niet eens dat ze op stap waren. Niet veel later kwamen ze de keuken in. Ze waren allemaal wel aangeschoten, de ene meer dan de andere. Nathan was verbaasd om mij te zien. “Hey” Hij gaf me een kus en sloeg zijn arm om me heen.

Iedereen vertrok zo’n beetje aan al weer naar huis. “Moet ik je afzetten?” Vroeg ik aan Nathan die al bezig was met het opzoeken van een taxi. “Ja graag” We stapten in mijn auto en reden naar zijn appartement terug.

Hij bleef nog even zitten en keek voor zich uit. “Blijf je slapen?” Ik keek even op mijn telefoon. Het was al laat. “Ja is goed” We liepen naar binnen. Ik belde nog even snel mijn vader dat ik bleef slapen. Hij vond het prima. Ik liep naar de woonkamer waar Nathan op de bank was gaan liggen.

“Ik ben zo moe” Zei hij zacht. Ik knikte. “Ik ook” Hij trok me bij hem en zo lagen we nog even op de bank. We lagen gewoon stil. Zeiden niks en luisterde gewoon naar elkaar ademhaling. Ik sloot mijn ogen en kroop zo dicht als ik kon tegen hem aan. Hij drukte een zachte kus op mijn hoofd en legde daarna zijn hoofd op de mijne. 

"Zullen we naar boven gaan?" Vroeg hij zacht. "Mmmm, ik lig zo lekker" Hij gniffelde. "Dan mag je nog steeds tegen me aan liggen hoor" Ik ging rechtop zitten. Nathan kwam achter me omhoog en gaf me een kus in mijn nek. Ik pakte zijn hand en stond op. Hij liep achter me aan naar boven. Hij tilde me opeens op en gooide me over zijn schouder. 

Hij legde me neer op bed. Hij gooide me het t-shirt wat ik de vorige keer ook aanhad naar mijn hoofd. Ik ging rechtop staan en kleedde me om. Ik legde mijn kleren weg. "Was het intressant?" Nathan sloeg zijn armen van achteren om me heen. "Ja, heel intressant" Ik lachte en draaide me om. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en zoende hem. 

Langzaam trok hij zich terug en keek me lang aan zonder iets te zeggen. "Madison? Wil je mijn vriendin zijn?" Ik knikte blij. "Ja!" Ik zoende hem nog een keer. Daarna gingen we naar bed. Ik ging dicht tegen hem aan liggen. Hij sloeg zijn armen om mij heen. Zo vielen we in slaap. 

 heyyy

als er voor vanavond 20 vote's en 10 comments zijn maak ik hoofdstuk 35!

Voor 20:00

Dus schiet op!

Who's our father?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu