hoofdstuk 12

2.9K 156 6
                                    

POV Morgan

Ik liep naar binnen en Chanel kwam vrolijk op me af gelopen. "Gezellig dat je er bent! Ik ga wel op stap vanavond" Ik keek even naar Cody. Hij liep naar boven dus liep ik maar achter hem aan. Ik liep zijn kamer op en ging op zijn bed zitten.

Zijn kamer was gigantisch groot. Hij had een groot tweepersoons bed en een inloopkast. De muren waren allemaal wit en eentje was licht blauw geverfd. De deur naar zijn badkamer stond open en ik zag een helemaal wit betegelde chice moderne badkamer. Ik keek achter me en daar stond een grote glazenkast met een hele hoop trofeën van tennis.

"Als mijn zus weg is hebben we het rijk alleen" Zei Cody met een grijns. Hij duwde zijn lippen op die van mij. OMG... Chanel was dus gewoon de zus van Cody. Nu had ik voor niks zo stom gedaan tegen hem. Ik keek hem aan. "Is er iets?" Vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd en drukte mijn lippen op die van hem.

We lagen samen op zijn bed televisie te kijken en ik voelde me zo fijn bij hem. Ik was blij dat ik niet thuis was bij mijn overchagerijninge moeder. Madison was er ook niet, dus waarom zou ik niet weg mogen. Ik kroop iets dichter tegen Cody aan. "Vindt je het eng?" IK schudde mijn hoofd maar toen er een monster op de televisie kwam schoot ik in de lucht wat Cody liet lachen.

"Ik ben niet bang" Zei ik. Hij grinnikte en schudde zijn hoofd. "Nee tuurlijk" Ik sloeg hem speels op zijn arm en kreeg een boze blik terug. Lachend sprong ik op en rende ik naar de badkamer. Ik hield de deur met al mijn kracht tegen maar ja, wat wil ik beginnen tegen zo'n gespierde jongen als Cody, niks toch? Dat heb ik al verloren voor ik ben begonnen.

Hij trok de deur open en ik rende de douche in. Ik ging op mijn hurken zitten en verstopte me onder mijn armen. Lachend trok Cody de douche open en toen voelde ik opeens natte stralen water over mijn rug lopen. Ik gillde omdat het water nog ijskoud was.

Ik stond op en trok Cody de douche in zodat hij ook nat werd. Dat noemen ze gerechtigheid. Ik stond dicht tegen hem aan. Hij zette nog een stapje dichterbij waardoor ik tegen de muur stond. Hij leunde net naar voren en zijn gezicht was nog maar enkele centimeters verwijdert van die van mij.

"Ik hou van je" Fluisterde hij zacht. Ik glimlachte. "Ik ook van jou" Hij glimlachte breed en drukte zijn mond op die van mij en liet zijn handen om mijn heupen glijden. Ik deed mijn armen om zijn nek en hij tilde me een stuk op en duwde me tegen de muur aan. Hij pakte mijn shirt vast en trok die over mijn hoofd. Ik deed hetzelfde bij hem en keek even naar zijn perfecte sixpack.

Hij grijnsde toen hij mijn gezicht zag en trok mijn broek uit. Ik stond nu alleen in mijn ondergoed. Cody keek me uitdagend aan. Hij trok zijn broek uit en draaide de douche uit. "Weet je het zeker?" Fluisterde hij. Ik knikte en drukte nog kort mijn mond tegen die van hem.

POV Madison

Ik wankelde een beete rond. Brandon kwam op me af en sloeg mijn arm om mijn heup en samen liepen we verder. Niet zo heel succesvol want ieder paaltje stond in de weg en iedere stoeprand was opeens 40 jaar hoger geworden. Ik en Brandon lagen helemaal in een deuk. Ik ging op het bankje zitten waardoor Brandon mee naar beneden werd getrokken.

Lachend zaten we op het bankje. Opeens herinnerde ik me dat  Noah, Jason en de rest van de jongens niet hier waren. "Bran?" Hij keek me vrolijk aan. "Waar is de rest?" Hij haalde zijn schouders op. "Waar zijn wij?" Ik haalde mijn schouders op en we lagen helemaal dubbel van het lachen.

Ik pakte mijn telefoon en toetste met moeite mijn toegangscode in. Alles draaide en cijfers stonden door elkaar. Ik denk dat ik ook wel zeker 21x mijn code opnieuw in heb moeten voeren. Toen het eindelijk was gelukt ging ik naar mijn contacten.

"Brandon, wie ging ik bellen?" Hij haalde zijn schouders op. "Je moeder?" Ik schoot in de lach. "Nee, nee iemand anders." Ik kon er echt niet meer opkomen. Ik scrolde door de lijst. i? nee j? nee k? nee l? nee m? nee n? ne.. ow wacht wel.

Who's our father?Where stories live. Discover now