hoofdstuk 2

4.2K 175 26
                                    

POV Madison

"Morgan?" Ze keek op van de krant, typical. "Kan ik vanavond op stap?" Ze keek me raar aan. "Ja? Dat kan jij vast wel, als ik maar niet mee hoef" Ik rolde met mijn ogen. "Maar we zouden nu..." Ik durfde het niet hardop te zeggen. "Ik ben nu een beetje dingen die ik in de bieb vond aan door zoeken. Ik ga straks voor de jaarboeken, dus ik wou al de avond in de bibliotheek zitten" Ik keek met een vies gezicht. "Dan ga ik zeker op stap!"

Ik douchte me en ging zolang in een trainingsbroek. Ik was precies op tijd beneden. Mijn moeder kwam binnen in haar verpleegster kleren en zuchtte vermoeid. "Wat gaan we eten?" Vroeg ik mijn blik nog steeds op mijn telefoon gericht. "Ook hallo Madison" Ik rolde met mijn ogen en ging verder met smsen. Ik stond op en kwam op de trap Jason tegen. "Melissa? Wat gaan we eten?" Ik grinnikte en liep terug naar onze kamer.

"Ik moet je iets vertellen" Morgan legde de krant weg en ging naast me zitten. "Vertel" Ze glimlachte. Ze was altijd blij als ik haar iets vertelde. "Ik heb een jongen ontmoet gisteren" Ze zuchtte en stond op. Ik trok haar terug, "Dit keer is het denk ik echt verliefd" "Mads, dat zei je de afgelopen vier keer ook" Ik grijnsde en keek toen weer serieus. "Hij is naar mijn voetbal komen kijken"

Ze knikte. "Ik zie nog wel of het serieus is, nou help me met die krant" Ze wees naar die op haar bed. Ik zuchtte en pakte hem op. "Waar moet ik voor zoeken?" "Iets met een jongen die vertrokken is, sportteams, iets.. Jij hebt hem in je droom gezien" Ik zuchtte "Ik weet niet zeker of hij dat was" Ik begon met bladeren en ging zoeken tot mijn moeder riep voor het eten.

POV Morgan

We zaten aan tafel en iedereen at in stilte van zijn toetje. "Ik ga vanavond op stap" Zei Madison. Mijn moeder knikte. "Ik ook" Madison keek hem met grote ogen aan. "Met wie?" "Vrienden en Danielle kom later" Zei hij bot. Ze zuchtte en zei niks meer. Ik vroeg me af wat er in haar hoofd afspeelde. "Ik ga naar de bibliotheek" Zei ik tegen mijn moeder. Mijn moeder keek me verbaasd aan. "Om te leren voor Natuurkunde, daar heb ik nog geen boeken van." Ze knikte. "Konden die andere twee een voorbeeld aannemen."

Madison en Jason rolde met hen ogen. Ik lachtte zacht. Soms leken zo zoveel op elkaar alleen wouden ze dat zelf niet inzien. Ik liep naar boven en ruimde de kranten op en vertrok naar de bibliotheek.

POV Madison

Ik trok een mint blauw blousje aan en knoopte die zodat je mijn navel zag. Ik trok mijn shortje aan met studs en mijn witte Allstars. Ik kamde mijn lange blonde haren en deed make-up op. "MADISON!' Mijn moeder riep hard. Snel pakte ik een tasje en liep ik naar beneden en zag dat Romy al klaar stond.

Romy zat ook in mijn team, ze was druk en gek en dat paste goed bij me, ze was aardig en het beste was dat ze het liefste deed voetballen en feesten. Ze was klein net als ik 1,60. Ze had dikke bruine haren die ver over haar rug vielen, ze had helder blauwe ogen. Ze had een shortje aan met een crop top champ!

"Veel plezier dames" Zei mijn moeder. Snel liepen we naar de stad die gelukkig niet ver lopen was. "Waar is Morgan?" Ik grijnsde. "De bieb dus" Zei Romy lachend. Ze liep verder en stopte voor het huis van Julia waar zij en Liz naar buiten kwamen.

Liz droeg ook een shortje en een blousje, Julia had een jurkje aan. Julia was brutaal, zorgzaam, zag het positieve in andere ook al werd ze snel jaloers. Ze had eerst kastanje bruine haren maar nu waren ze rood. Als Julia een idee had voerde ze die uit, dus ook haar haren. Julia was groter dan ons, niet veel, 10 cm ofzo. Niet dat jullie denken dat ze een reus is.

We liepen de club in en gingen aan de bar zitten. We begonnen ieder met shotjes die Liz had uitgekozen. Ik voelde opeens een hand op mijn heup. Ik draaide me om en zag Noah staan.

Who's our father?Where stories live. Discover now