Bölüm 1*2 ÖLÜ MÜ DİRİ Mİ?

5.5K 264 32
                                    

19.06.17- 20.06.17. 21.25

Otobüs yola çıkalı yaklaşık bir saat olmuştu.
Emir küçük ekrandan haberleri izliyor, Melis yanında müzik dinleyerek uyukluyordu. Burak ve Arda da arka koltukta birbirlerinin omzunda uyuya kalmışlardı. Seda da telefonuna indirdiği diziyi izliyordu.

...
..
.

İyi akşamlar sayın seyirciler.
Ana haber bültenine hoşgeldiniz.
Türkiye bugün güne kötü haberlerle başladı. Sabah saatlerinde önce birçok şehirde trafik kazası olduğu haberi ardından yine birçok şehirde sokakta yaşayan insanların ani ölümü ülke gündemine bomba gibi düştü. İstanbul da boğaz köprüleri ve Gebze körfez köprüsü trafik kazaları nedeniyle ulaşıma kapanırken ölü sayısının oldukça yüksek olduğu bildirildi.

...
..
.

Herkes kendi halinde otobüste takılırken aniden yola çıkan birşey yüzünden şoför otobüsün kontrolünü kaybedip bariyerlere çıkmasına neden oldu. Herkes olduğu yerden fırlayıp otobüsün çeşitli yerlerine dağıldılar.

"Melis iyi misin? "Aşkım?
Melis'in cevap vermesi biraz uzun sürmüştü.
" Burdayım aşkım iyiyim ben. "
Emir derin bir oh çekip kendi çabalarıyla otobüsten çıkmaya çalıştılar. Bir çok yaralı otobüsün çeşitli yerlerindeydi. Neyseki Emir ve arkadaşları küçük sıyrıklarla kazayı atlatmışlardı. Hemen polis ve ambulansa haber verildi. Otobüsten sonra arka tarafta zincirleme kazada meydana gelmişti. Onlarca araç birbirine girmiş kimileri yanıyor kimileri takla atmıştı. Polis ve ambulans olay yerine geldikten sonra yaralıları kontrolden geçirip hastanelik olanları müsait olan hastanelere geri kalanları ise en yakın motele geçici bir süreliğine yerleştirdi.

Otobüsün çarptığı şeye gelince o bir kadındı ve çarpmanın etkisiyle kafası vücudundan ayrılmış, 25 metre ileri fırlamıştı. Şoför kadını önüne fırlayana kadar fark etmediğini bir anda önüne çıkınca otobüsü durduramayıp çarptığını söyledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk incelemede kadında normal olmayan bir takım durumlar olduğunu anlayınca kadının cesedini otopsiye aldılar.

Otopsiye göre kadının vücudu kazadan saatler önce çürümüş işlevlerini yerine getiremez hale gelmişti. Teni beyazlamıştı ve damarları sertleştikten sonra beynine fazla basınçtan dolayı beyin kanaması geçirmişti. Yüzünde ise göz çukurları derinleşmiş ve gözdeki renklenme de yok olmuştu. Tamamen gri renkteki gözlerde kanama vardı ve sert çene yapısı yumuşamış iskelet sistemi de çürümeye başlamıştı. Yani kadın kazadan saatler önce ölmüş olmalıydı.

Bu sonucun çıkmasının ardından hastane yetkilileri hemen sağlık bakanlığına haber verip sabahki evsiz insanlarda görülen hastalığın aynı şekilde bu kadında da olduğunu ancak kadının hayatta kalabildiğini bildirdiler. Bunun üzerine sağlık bakanlığı hemen inceleme ekibi gönderdi bölgeye.

Ancak kadın hayatta değildi.

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin