Bölüm 2*6 KAN GÖLLERİ

1.1K 95 1
                                    

Seda ağlamaklı gözlerle yoluna devam etmek zorundaydı. Arda artık askerlerin eline düşmüştü ve kaçarı yoktu. Aslında bu Sedanın içini rahatlatmişti. Artık onun hayatını düşünmek zorunda değildi. Hem yoluna devam etmeseydi o da askerlere yakalanabilirdi. Koşar adımlarla tarladan çıkıp yola attı kendini sonunda. Yol kaza yapmış araçlar ve cesetlerle doluydu. Hızlıca aralarından geçip görükle tarafına attı kendini. Önünde artık spor parkı için vardı. Ürkütücü sessizliği ve kan kırmızı kaldırımlarıyla Sedanın içini ürpertti. Daha geçen haftalarda buraya spor yapmaya arkadaşlarıyla beraber voleybol oynamaya tırmanmaya gelmişlerdi. Şimdi ise parktan geriye terk edilmiş oyun sahaları kan gölüne dönmüş voleybol sahası ve ceset parçaları asılı tırmanma duvarı kalmıştı. Sedanın midesine birden bulantı geldi. Daha fazla dayanamayıp içindekileri parka çıkarıverdi. Bu manzara karşısında daha fazla dayanamazdı. Koşar adımlarla parktan çıkıp karşıdaki sitenin bahçesine attı kendini. Burda derin bir nefes alıp biraz rahatladıktan sonra geceyi geçireceği ev bulmak umuduyla sitedeki apartmanlardan birine girdi. Tek tek daireleri kontrol etmeye başladı. Kapısını çaldığı dairelerden ya hırıltı sesleri geliyor yada hiç ses gelmiyordu. Ancak dairelerin kapısı kapalı olduğu için içeri giremiyordu. Sonunda 4.katta kapısı açık bir daire buldu. Sessiz ve sakin bir şekilde içeriyi yavaş yavaş kolaçan etmeye başladı. Şansına daire terk edilmişti ve güvenliydi. Hemen kapıyı kapatıp arkasınada sandalye sıkıştırdıktan sonra salondaki koltuğa attı kendini. Burda biraz dinlenip uyuyabilirdi.

Biraz kestirdikten sonra uyandığında hava artık kararmıştı. Bu saatte dışarı çıkması imkansızdı. Başına neler gelebileceğini az çok biliyordu. Evde durup sabah erken saatlerde yola çıkacaktı.

Rahatsız ve uykusuz geçen gecenin ardından yola koyulma vakti gelmişti. Hedef Aslı'nın eviydi. Ama ondan önce daha yakın olan kendi evine uğrayıp gerekli eşyaları almalıydı. Balkona çıkıp etrafı yukarıdan kontrol etmeye başladı. Etraf sakin ve güvenli görüküyordu. Hemen evden ayrılıp yola çıktı. Park edilmiş arabaların arkasında saklanaraktan evine giden en kısa yola yöneldi. Eve giden en kısa yol Görükle nin ortasında buluna büyük boş bir araziden geçiyordu. Salgın yüzünden araziye büyük bir toplama kampı oluşturulmuştu. Burakta bu kampta çıkan olaylar sırasında göğsünden vurularak ölmüştü. Hızlıca kampın olduğu araziye geldi. Ancak burda toplama kampı oluşturulduğunu unutmuştu. Karşılaştığı manzara gözleri kanatabilecek cinsten iğrenç ve ağır bir görüntüydü..........

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇWhere stories live. Discover now