Bölüm 4*9 ANILAR

560 32 9
                                    

GİZEEEEEM MM!!

GİZEMMMMM!

GİTME BENİ BIRAKMA GİZEMMMMM!

Aşağıdaydı işte. Biricik sevgilisinin parçalanmış çıplak bedeni başka bir çıplak adamla birlikte aşağıda zombi sofrasındaydı. Murat'ın sesi Gizem diye bağırmaktan artık kaybolup gitmişti. Gözleri kızarmış ve şuurunu kaybetmiş bir şekilde balkondan aşağıya bakıyordu boş boş. Arkasında da Ferit kendini aşağıya atmaması için Murat'ı tutuyordu. Bir kaç defa yeltenmiş ancak izin vermemişlerdi.

Bu sırada karşı balkondan olanları izleyen Ali (Gizem'i tecavüzden kurtarmaya çalışan çocuk) daha fazla dayanamayıp Murat ve diğerlerinin yanına gitmeye karar verdi. Trio yu iyi bildiği için yanlarına varması uzun sürmedi. Ancak önünde tek bir engel vardı. Murat'ın bağrışları yüzünden kapıya yapışmış ölü sürüsü. Kapıyı tırmalayarak içeri girmeye çalışıyorlardı. Ancak arkada Aslı ve Tayanç kapıyı sıkıca tutuyorlardı.

Elindeki silah ile kapıya dayanmış yaklaşık 7 8 civarı ölüyü haklayan Ali kapıya vurarak içeri almaları için bağırmaya başladı. Aslı ve Tayanç ilk başta almak istemediler. Hatta kapıya ateş ederek uzaklaştırmaya çalıştılar. Ancak Ali vazgeçmiyordu. Resmen kendi bacağına sıkarcasına inatla içeri girmek için ısrar ediyordu. Daha fazla uzatmak istemeyen Ferit silahlarını atması karşılığında içeri almayı kabul etti. Hiç düşünmeden direk silahlarını atan Ali elini kaldırıp teslim olurcasına beklemeye başladı. Bir kaç saniye sonra kapı yavaşça aralanıp içerden önce Ferit ardından Tayanç silahlarını Ali'ye doğrultarak dikkatlice dışarı çıktılar. Hemen etrafını kolaçan edip hızlıca Aliyi içeri çektiler. Hemen ardından Aslı kapıyı çekti. Tayanç yek hamlede Aliyi hemen yere yatırıp kollarını arkasından kilitledi. Ve soru sormaya başladılar.

"Kimsin sen?"

"Neden geldin?"

Korku ve titreme içinde olan Ali hayatının en büyük gafını yaptı.

"O aşağıya atlayan kızı ve adamı tanıyorum. 2 gün boyunca sürekli tecavüz ve işkence ettiler."

Ali'nin bu dedikleri Murat'ın kulağında yankılanmaya başladı.

"Tecavüz zz zz, işkence ee...."

Olduğu yerden kalkıp ağlamayı kesen Murat tüm öfkesi ile bir anda Ali'nin üzerine atlayıverdi. Varolan tüm gücü ile Ali'yi bir kum torbası gibi yumruklamaya başladı.

"Ne yaptınız lan sevgilime?
Ne istediniz lan ondan?
Ne istediniz..."

İki üç yumruktan sonra bayılan Ali'nin yardımına Ferit ve Tayanç yetişti. Murat'ın elinden aldıklarında Ali'nin yüzü artık tanınmaz hale gelmişti.

Tayanç Murat'ı Ali'den uzaklaştırıp bir köşede sakinleştirmeye başladı. Ancak Murat'ın öfkesi dinecek gibi değildi. Bıraksalar Ali'yi parçalara ayırıp zombilere yedirecekti. Bunun üzerine Ferit Ali'yi kucaklayıp diğer odaya götürdü. Aslıyı da başına dikip Murat'ın yanına döndü.

Kısa bir süre sonra grubun geri kalanı da Feritlere katılınca toparlanıp gitme vakti gelmişti. Murat her ne kadar Gizemi bırakmak istemese de yapabileceği başka birşey yoktu. Sevgilisi parçalara ayrılmış ve zombilerin midesine yerleşmişti artık. Ondan geriye sadece yerde kan birikintisi kalmıştı.

Ali'yi götürmesi için Turgut a verip Murat'ın koluna girerek yola koyuldular. Ali kendine gelince Turgut'un evinde sorguya çekilecekti.

Trio bilançosuna gelince; ele başları dahil trio eşkiyalarının önemli bir kısmı Turgut ve ekibi tarafından öldürülerek temizlendi. Zararsız olduğu düşünülen insanlar ise zarar verilmeden serbest bırakıldı. Kaybedilenler ise Gizem ve Furkandı. Elde ise Ali'den başka birşey yoktu. Dikkatli bir şekilde düşününce neden yaşanmıştı bunlar diye sorgulamaya başlamışlardı. Neden durduk yere bir kıza tecavüz edildi ki? İnsanlar meselelerini artık savaşarak mı çözeceklerdi? Daha bir kaç gün önce karakolda da  başka birileri tarafından öldürüleceklerdi. Bu salgın acaba insanoğlunu özüne mi döndürüyordu? Bundan sonra hep böyle mi olacaktı?...


Yorum yapmayı ihmal etmeyin lütfen.

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇWhere stories live. Discover now