Bölüm 4*2 TOPARLA KENDİNİ

624 47 9
                                    

3 Gün Sonra

"Sonunda kendine gelebildin... Daha iyi misin? "

" Nerdeyim ben? "

" Taylan denen bir çocuğun evindeyiz. Üç gün önce geldik, sen de üç gündür uyuyorsun.. "

" Üç gün mü? Neler oldu ben uyurken? Neden uyuyorum? Noldu bana? "

" Hatırlamıyor musun? 3 gün önce olanları? Okulda olanlar falan? "

" Bir şeyler hatırlıyor gibiyim en son Emir'i görmüştüm ama daha sonrası yok.... "

Seda üç gün önce yaşadıklarının etkisiyle Emir'in intiharından hemen sonra bayılmış ve üç gün kendine gelememişti. Arada bir gördüğü kåbusların etkisiyle uyanıp çok geçmeden tekrar uykuya dalıyordu. Vücudunun kendini toplama yöntemi gibi birşeydi bu.

Başında bekleyen Aslı ile kısa süreli bir hafıza tazeledikten sonra, günler sonra ayağa kalkıp lavaboya zorda olsa gitti. O kısacık mesafede bu yabancı evin yabancı duvarları karabasan gibi üstüne üstüne geliyordu. Kısacık koridorun bu kadar uzun olabileceğini düşünmemişti. Lavaboya varır varmaz musluğa gömüp yüzünü yıkamaya başladı. Buz gibi suyun tenini canlandıran dokunuşu az da olsa kendine gelmesine yardımcı olmuştu. Bir süre suyun altında kaldıktan sonra yüzünü kurulayıp aynanın önünde dikilmeye başladı.

Boş boş aynaya bakıyordu. Hiç birşey demeden, göz dahi kırpmadan bakıp duruyordu. Kafasında ise üç gün önce neler yaşandığına dair görüntüler canlandırmaya çalışıyordu. Ve çabaları sonuç vermeye başladı. Yavaş yavaş neler olduğu gözünün önünde belirmeye başladı. Önce mezarlık sonra Melis en son da Emir. Tek tek olaylar canlanıyordu. Melis'in mezardan çıkışı Emir'in önce Melis'in kafasına sonra kendi kafasına sıkması... Emir'in şu sözü ise en büyük darbeyi indirdi;

"Bırakıp gittin bizi. Senin için hayatımızı tehlikeye atıp peşinden geldik. Sen burda ne üdüğü belirsiz biri için hepimizi hiçe saydın...!"

Hatırlarına daha fazla dayanamayan Seda gözyaşları içinde çığlığı basıp aynaya vurmaya başladı. Şuursuz bir biçimde bir yandan aynaya vurup diğer yandan hayır hayır diye bağırıyordu. Bunun üzerine hemen banyoya gelen Aslı Seda'yı aynadan uzaklaştırıp kendisi ile birlikte küvetin içine oturttu. Ona sıkıca sarılıp sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Seda sakinleşecek gibi değildi. Kudurmuşcasına hareket edip Aslı'yı fazlasıyla zorluyordu. Ama Aslı'nın vazgeçmeye niyeti yoktu. Seda'nın sakinleşmesi için elinden geleni yapacaktı...

.
..
...

Seda banyoda kendini hırpalayadursun aynı zamanlarda Ferit başka birilerinin peşindeydi. Emir ve Seda ile birlikte gelen diğer insanlara yardım etmekle meşguldü...

Murat ve Yağız Emir'in peşinden ayrıldıktan sonra Gizem arabada tek kalmış, Murat ve Yağız Emiri ve Melis'i bulamayıp tekrar araçlarına döndüklerinde Gizem'in araçta olmadığını görmüşlerdi. 2 gündür yakın çevredeki tüm binaları arayıp durdular. Ancak ne Gizem'den ne de cesedinden bir iz bulamadılar.

Bakmadıkları son bir yer kalmıştı ki orasıda Trio idi. Bir kaç gün önceki hengamede o taraftan silahlı birkaç adam peşlerine düşmüş ateş açmıştı. Ferit'in aklından geçen tek şey oraya kesinlikle yaklaşmayacakları idi. Ancak Murat ve Yağız aynı fikirde değillerdi. Gizem'in oraya sığınmış olma ihtimali oldukça yüksekti onlara göre. Çünkü tek başına 2 gün boyunca elinde tek bir silah ile ayrıca arabasız hayatta kalamazdı.

Murat ve Yağız kendi aralarında plan yapıp Ferit e açıkladıklarında Ferit'in tepkisi direk hayır oldu. Net bir biçimde oraya gitmeyecekti. Gizem'in orda olduğundan emin olmadan hayatını tehlikeye atamazdı.

Ferit ne kadar karşı çıkarsa çıksın Murat ve Yağız planı uygulamaya çoktan karar vermişlerdi oysaki. Ferit bir süre eve dönüp Sedaya bakmak için yanlarından ayrıldığında Murat ve Yağız hemen işe koyalup gizlice trio yu izlemeye başladılar. Bir süre sadece bekleyip izlediler. Akşam hava kararıncaya kadar dikkatli bir şekilde izleyip beklediler. Akşam olduğunda gizlice girip Gizem'i bulma çalışmasına başlayacaklardı.....

.
..
...

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin