Bölüm 1*13 BELKİ BİR UMUT

1.7K 129 3
                                    

İçinde bir huzursuzluk kaptırmış gidiyordu. Yalan söylemenin verdiği rahatsızlık kalbin çırpınmasına neden oluyor geri dönmesi için baskı yapıyordu. Ama dönmek için artık çok geçti. Bir daha böyle tek kalamazdı. Diğerlerinin haberi olmadan bugün bunu yapmalıydı.

Mezarlığın önüne geldiğinde kapıda 4 nöbetçi köşelerde ise birer nöbetçi olduğu dikkatini çekti. Bir saat öncesinde böyle değildi. Sokağa çıkma yasağının kalkmasının ardından ziyaretçilerin artmasından dolayı böyle bir yola başvurmuş olmalılardı. Sakin bir şekilde dikkat çekmeden mezarlığın etrafında keşif turları yapmaya başladı. Mezarlık kare şeklindeydi ve etrafı dikenli tellerle çevrilmişti. Sadece virüsten öldüğü düşünülen insanlar gömülüyordu. Birkaç tur sonunda kör nokta olduğunu düşündüğü bir yer buldu. Hızlı davranırsa dikkat çekmeden mezarlığa girebilirdi.

Sonunda cesaretini toplayıp tam mezarlığa girecekken karşıdaki ruh sağlığından silah sesleri akabinde de Görükle genelinde siren sesleri yükselmeye başladı.

◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾

Siren sesleri Görükle'nin yine karışmasına neden olmuştu. Sokaklar kaçan koşan ağlayan insanlarla doluydu. İnsanların içindeki korku ses tellerine yansıyor sokakları inletmelerine neden oluyordu.
Giderek artan silah sesleri korkuyu %300 artırıyor insanların paniklemesine neden oluyordu. Melis te sulu gözlerle Seda'nın yanına gitmek için var olan gücüyle eve doğru koşuyordu. Arda çoktan eve varmış, Emir ise Melis'in yanında koşuyordu. Sonunda eve vardıklarında karşılaştıkları manzara pek de bekledikleri gibi değildi ama. Arda yerde yüzükoyun yatıyordu. Büyük olasılıkla bilinci de kapalıydı. Arda'yı bu halde görür görmez hemen yanına gittiler.Tam yanına vardıklarında Emir kafasına birseyin dayandığını farketti. Arkadan kısık bir ses ise sakin olmasını ve ani bir hareket yapmamasını belirtiyordu. Ses belliki bir erkek sesiydi ve tanıdık da gelmiyordu. Arda'nın başı da darbenin etkisiyle kanamıştı ve bayılmasına neden olmuştu. Emir yavaşça yüzünü silah tutan kişiye doğru çevirdi.

◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇWhere stories live. Discover now