Bölüm 4*7 TRİO

985 33 0
                                    

"Hazırsanız başlıyoruz!"

Ferit ve Tayanç Trio'ya girmek için Kipa depo girişini kullanacaklardı. Aslı ve Murat Furkan ile otopark a yönelirken geri kalanlar da yakın çevreden giriş kapılarını kolaçan edecekti.

Kipa girişi bekledikleri gibi kapalı ancak girilemez değildi. Depo girişi oldukça hafif plastik bir kapı ile örtülüydü. Bir kısmı kare kare şeffaf olan kapı neredeyse elle bile açılabilecek kadar hafifti. Ancak koca Trio'yu ele geçirmiş bir grubun Kipa gibi bir süpermarket'in arkasını başıboş bırakmaları imkansızdı. İçeride en azından bir bekçi koydukları aşikardır. Bu yüzden Ferit ve Tayanç'ın çok daha dikkatli olmaları lazımdı.

Otoparka gelince. Otopark hemen yurt odalarının olduğu binanın altındaydı. Bu yüzden girmesi az biraz riskli olsa da girdikten sonrası daha kolay sayılırdı. Ancak içeri karanlık olacağından ne ile karşılaşacakalarını bilmiyorlardı. Belki bir grup ölü beden belki de bir grup yürüyen ölü beden belki de ikisi bir arada belki de de ikisi artı bir de silahlı insanlar...

Ferit önden Tayanç hemen arkasından dikkatli bir şekilde depo kapısına yanaştılar. Tayanç karşı tarafa geçip şeffaf paravandan içeriyi gözetlemeye başladı. Eğer yanılmıyorsa içeride 2 yürüyen ceset torbasından başka kimse yoktu. Herhalde burayı bu 2 cesede emanet edip gelen yağmacıları burayı zombi bastı diye korkutmaya çalışıyorlardı.
Diğer taraftan Aslı, Murat ve Furkan'da otoparka girdiler. Neredeyse zifiri karanlık olan otopark her nasılsa hala çalışan yangın sensörleri sayesinde az biraz aydınlanıyordu. Ancak gözle görülebilecek birşey yoktu. Gözleri dolduran ağır bir leş kokusu ortama hakimdi. Furkan hemen ne olur olmaz diye yanına aldığı feneri yaktı. Ancak yakmasıyla beraber aydınlanan karanlığın içinden çıkanların üstlerine çullanması bir oldu. Oldukça kalabalık bir ölü grubu koşar gibi üstlerine doğru geliyordu. Bu arada heyecanlanan Aslı elindeki silahı hiç düşünmeden ateşleyerek otopark dışındakilerinde dikkatini otoparka çekti. Bu bildiğiniz ölüm fermanıydı.

Aslı'dan çıkan sesle tüm dikkatler otoparka çevrilince Ferit ve Tayanç tüm güçleri ile kapıyı kaldırıp depoya daldılar. Hemen iki ölüyü haklayıp market kısmına yöneldiler. Aynı zamanda otopark ta Aslı ve Murat üzerlerine gelen ölülere ateş etmeye devam ediyorlardı. Ancak geniş otoparkın boş olması sesleri yankılandırıyor ve kulakları kanatan bir yoğunluğa ulaşıyordu. Ancak Aslı ve Murat neye ateş ettiklerini bilmeden etrafa rastgele ateş ediyorlardı. Çünkü Furkan Aslı'nın ilk kurşunu ile elinden feneri düşürmüş ve kırmıştı. Zifiri karanlıkta önlerini göremeden rastgele kaçmaya başlayan İsmail ne olduğunu anlamadığı bir şeye çarpıp o şey ile olduğu yere devrildi. Ancak çarptığı şeyin bir ölü olduğunu anlaması çok uzun sürmedi. Ondan sonra diğer ölüler de Furkan'ın üzerine çullanarak onu araya aldılar. Bu sırada Aslı ve Murat ateş etmeyi bırakıp arkalarına bile bakmadan çıkışa doğru yöneldiler. Birkaç saniye içinde otoparktan çıkıp derin bir nefes aldılar. Ama unuttukları bişey vardı. FURKANN! Bunu farkettikten birkaç saniye sonra Furka'ın çığlık sesleri gelmeye başladı. Feryat figan yardım edin diye bağırıyordu.

"Yardımm edinn!!"

Aslı biran için geri dönmek istedi ancak artık çok geçti. 10 saniye gibi bir süre de Furkan'ın sesi kesildi. Artık ne ağzı yerindeydi ne de kolu bacağı. Saniyeler içinde parçalara ayrılmış ve ölülere güzel bir ziyafet olmuştu.

Bu sırada arka tarafta Ferit ve Tayanç depodan market kısmına girmiş ve raflar arasında sessizce Gizem'i arıyorlardı. Ancak markette olmadığı çok açıktı. Yiyeceklerin olduğu bu yere koyamazlardı.

Furkan'ın ölümünden sonra tekrar içeri girmeyi düşünmeyen Aslı ve Murat bu sefer Ferit ve Tayanç'ın yanına gitmeye karar verdiler. Çünkü silah sesleri ve çığlık triodakilerin dikkatini o tarafa çekmiş olmalıydı. Tekrar oraya girmek ölülerin yanı sıra silahlı adamlarında karşısına çıkmak demekti.

Tüm dikkatler otopark a yönelmişken meydan daki boşluğu gören Ferit ve Tayanç marketten çıkıp barların olduğu kısıma geçecekken üst katlardan heyyy bağrışı sonrası oldukları yere sabitlenmeleri bir oldu. Çünkü hemen ardından ateş açılmış ve çok yakınlarına isabet etmişti. Buna rağmen tekrar harekete geçip kendilerini Aylak pub a attılar. Arkalarından da ateş edilmeye devam edildi. Hemen kendilerine bri siper yapıp üzerlerine gelecek kişilere karşı savunma yapmaya hazırlandılar.

Bu sırada markete varan Aslı ve Murat silah sesleri ile hızlarını artırıp meydana yöneldiler. Meydana vardıklarında ise en az 4 adam bir mekanı silahları ile tarıyorlardı. Hemen silahlarına davranıp dördünü de arkalarından vurarak etkisiz hale getirdiler. Kısa süre sonra karşı taraftan Ferit kafasını çıkarıp kesilen silah seslerinin sebebini bulmaya çalışırken marketin içinde Aslı ve Murat'ı gördü. Ancak görmesi ile silah seslerinin tekrar başlaması bir oldu. Üst katlardan bir grup markete ateş ediyordu. Aslı ve Murat canlarını kıl payı ile kurtardılar. Bunun üzerine Tayanç ortaya çıkıp yukarıya ateş etmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran adamlar hemen geri çekilip içeriye saklandılar. Ardından Aslı ve Murat marketten çıkıp hemen Tayanç'ın yanına koştular. Hep beraber tekrar pub a girip siper aldılar.....

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇWhere stories live. Discover now