Bölüm 3*8 BOL AKSİYONLU BİR GÜN

712 51 15
                                    

"Aman Allahım!"

"Aman Allahım! "

Aslı ve Seda faltaşı gözlerle şuursuz bir şekilde sokak partisinde ki ölü bedenleri izliyorken aralarında ölülerin üstlerine geldiğini farkeden tek kişi ise Ferit ti.

" Kızlar! KIZLAR! Kendinize gelin, arkamızda silahlı adamlar var ve farkındaysanız bu ölüler de üstümüze geliyor. Biliyorum çok etkileyici bir görüntü ama bence burdan gitmeliyiz! "

Ferit in bu sözlerinden sonra Aslı ve Seda kendine gelip ölülerden uzaklaşabilmek için yönlerini değiştirip tekrar koşmaya başladılar. Tabi ölü bedenlerde damak zevklerine uygun bu et parçalarının peşine düştüler. Ancak alan o kadar genişti ki ne tarafa gidecekleri konusunda kararsızlardı. Ancak ne taraftan giderlerse de gitsinler ölü bedenler her yerdeydi.

.
..
...

Bu sırada binaların arkasındaki sokakta ise Murat'ın kontrolündeki araç ile Emir ve diğerleri Seda ve diğerlerinin üstlerine doğru gidiyorlardı. Murat artık o kadar kolpa sürmeye başlamıştı ki sırf zevk için sokaktaki tek tük ölü bedenide ezip organlarının camlara yağmasını zevkle izliyordu. Tabi arka koltuktaki Emir ve Melis'de kalpleri ağzında Murat'ı izliyorlardı.

Bir süre böyle gittikten sonra sonunda sokağın sonuna varıp Murat'ın planladığı gibi sol tarafa yani Seda ve diğerlerinin hayat mücadelesi verdiği alana girdiler. Murat ani bir fren yapıp önündeki savaş alanına dalmadan durmayı başardı. Hiçbiri gözlerine inanamıyordu. Adeta üçüncü dünya savaşı dönüyordu burada. Arada silah sesleri geliyordu ancak kimin ölü kimin diri olduğu belli değildi. Kim kime ateş ediyordu anlamak imkansızdı. Murat bu sefer vitesi geri atıp kalkacaktı ki Melis aniden "SEDA!!" diye atılıverdi. O hengame içinde Seda'yı kartal gibi gözleri ile görebilmişti.

Hemen araçtan atlayıp Seda'nın üstüne koşmaya başladı. Ancak Seda onun varlığından habersiz ölüler ile savaşmaya devam ediyordu. Melis'in ardından Emir de araçtan fırlayıp Melis'in peşine düştü. Ancak etraf o kadar kalabalıktı ki Melis'in peşine anında onlarca ölü takılmıştı. Emir Melis'i uyarmaya çalıştı ancak artık çok uzaklaşmıştı Melis.

Melis hızla Seda ya koşmaya devam ediyordu. Önüne çıkan ölü bedenleri hızlıca atlatıp emin adımlarla Seda ya yaklaşıyordu. Ancak aksilik bu ya çok az bir mesafe kala bir taşa takılıp yere kapaklanıverdi...

.
..
...

"Kurşunum bitmek üzere ne yapacağız? "

Seda ve Aslı da kurşun tükenme noktasında Ferit te ise çoktan tükenmişti. Ferit artık silahı bırakıp yerden bulduğu bir sopa ile ölüleri kendinden uzak tutmaya çalışıyordu. Kısa süre sonra Seda da da kurşun tükendi ve etrafta kullanabileceği bir sopa da bulamıyordu. Bunun üzerine büyükçe bir taş alıp var gücüyle üstüne gelen ölü bedenin kafasına geçirmeye başladı. Ancak ne kadar böyle devam edebileceği belli değildi. Taşın ağırlığı yüzünden kolları kısa sürede yorulmuştu. Bunun üzerine Aslı sınırlı sayıdaki kurşunuyla silahı Sedaya verip Seda'nın elindeki taşı kendine aldı.

"Bir!

İki!

Üç!

Ve bu da dört!

Allahım ne zaman bitecek bunlar! "

Taş kullanmak Aslı'nın beklediğinden daha zordu. Kısa sürede o da yorulup taşı elinden attı. Artık üçününde savaşacak takati kalmamıştı. Neyseki peşlerindeki silahlı herifler ölüler yüzünden kovalamayı bırakıp kendilerini korumak için trio ya geri dönmüşlerdi. En azından odaklanmaları gereken tek şey kalmıştı geriye. Ama ne kadar böyle savaşmaya devam edebilrilerdiki silah olmadan. Artık üçüde pes etme düşüncesine girmişlerdi ki tam o anda bilmedikleri bir yerden silahlar ateşlenmeye başladı. Etraflarında ki ölüler bir bir yere düşmeye başladılar.

.
..
...

"Ne yapıyoruz biz burda? Adamlar orda savaşıyor! Yardım etmemiz lazım! "

" Delirdin mi sen? Nasıl gireriz oraya? Baksana heryer zombi kaynıyor! "

Bu sıralarda arabada Yağız savaşmak için ısrar ediyordu ancak Merve sert bir şekilde karşı çıkıyordu. Emir ve Melis'in aniden gitmeleri Gizem ve Murat için akılsızca bir hareketti. Hatta Merve onları boşverip ordan uzaklaşmaları konusunda ısrarcıydı.
Ancak Yağız bunu kabul edemezdi. İnsanların göz göre göre ölmesine izin veremezdi. Ani bir hareketle silahına davranıp beklenmedik bir şekilde araçtan attı kendini dışarı. Çıkar çıkmaz da hemen 3 zombiyi yere serip Emir'in peşine düştü. Bunun üzerine Murat'ta silahını alıp araçtan ayrıldı. Geriye tek kalan Gizem ise inmemekte kararlıydı.

.
..
...

Yere kapaklanışının üzerinden kısa süre geçtikten sonra kendine gelen Melis arkasını döndüğünde üzerine yumulma eğilimindeki üç ölü beden farketti. Hemen silahına davranmak istedi ancak dengesini kaybedip düşünce silahını da elinden düşürmüştü. Sürüne sürüne silahını aramaya başladı ancak bulamadı. Bu sırada ölülerden biri çoktan ayağına yapışmış bir parça almak için çabalıyordu. Var gücüyle kendinden uzak tutmaya çalışırken diğer ölülerde yavaş yavaş Melise yumulmaya başladı...

.
..
...

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin