Bölüm 4*6 ACININ İLACI 2

1.3K 35 11
                                    

"Ooooh ooh oh... Benden bu kadar biraz dinlen tatlı kız yine geleceğim!! "

Adam Gizem'i ve Ali'yi kanlar içinde yerde bıraktıktan sonra odadan ayrıldı. Adamın üzerinden kalkmasıyla rahat bir nefes alan Gizem hıçkırıklara boğuldu. Vücudunun heryerinde yüzü dahil adama dair izler vardı. Bir kaç saat sonra bu sefer iki adam Gizem'in yanına geldi. Yorgunluktan sızlayarak yerde uyuya kalan Gizem göğsüne sürtünen birşeyle uyandı. Uyanır uyanmaz karşılaştığı manzara pek de iç açıcı değildi.

Başında iki adam dikilmiş çıplak organları elinde pis pis sırıtıyorlardı. Biri ayağı ile Gizem'in göğsünü sıkıyordu. Bu manzarayı görür görmez Gizem hemen ayaklanmak istedi ancak fırsat bulamadan adam pis ayağıyla yüzüne bastırıverdi. Diğer adamda ayağının birini ağzına sokuverdi. Bir süre böyle bekletildikten sonra Gizem i yerden kaldırıp bu sefer iki kişi tecavüze başladılar. Tekrar aynı masaya yüzüstü yatırıp biri arkasından yaslanırken diğeri ağzına dayadı...

.
..
...

2 AY ÖNCE 16.06.17

LAPSEKİ

İYİ Kİ DOĞDUN GİZEM!

İYİ Kİ DOĞDUN GİZEM MM..

"Doğum günün kutlu olsun bitanem! İyi ki bana doğdun!"

16 Haziran Gizem'in doğum günüydü. Salgın başlamadan önceki kutlanan son doğum günü. Gizem'in dostlarını toplu halde gördüğü son gün.

"Canım benim doğum günün kutlu olsun."

"İyi ki doğdun canım!"

"Nice senelere dostum benim."

"Eveet herkes gittiğine göre başbaşa kaldık sonunda..."

"Sonunda..."

Murat Gizem'i kucakladığı gibi yatağına atıp doğum gününü bir de yatakta kutlamaya başladılar. Gizem'in belkide hayatı boyunca geçirdiği en keyifli geceydi. Ancak sabah olduktan sonra o gecenin bir son olduğunu ve bir daha yaşanmayacağını anlamaları uzun sürmedi. Saat yedi civarı başlayan ambulans sesleri uzun bir süre dinmeyecekti........

.
..
...

Ferit ve diğerleri eve döndüğünde Seda'nın kendine geldiğini gördüler. Ferit hemen yanına oturup ;

"İyi misin? İki gündür uyuyordun!"

"Biraz daha iyiyim. Okulda olanlar hala aklımdan çıkmıyor. Emir nasıl yapar onu kendine?"

"Biliyorum kolay şeyler değil. Ama ölenle ölünmez Seda. Onun yaptıkları için kendini suçlayamazsın."

"Nasıl suçlayamam Ferit. Benim için Görükleye gelmişlerdi. Eğer ben onların yanında kalmış olsaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. Arda benim yüzümden yakalanıp idam edilmiş...."

Ferit bu konuşma karşısında sessiz kalmaktan başka birşey yapamıyordu. Seda hatalarının cezasını kendi kendine kesiyordu. Ancak ölenle ölünmezdi. Bir an önce kendine gelip önüne bakmalıydı.

Ferit Seda'nın yanında dururken Murat Yağız ve Tayanç trio planı hakkında konuşuyorlardı. Tayanç hemen karşısında yaşadığı için trioyu iyi biliyordu. Onlara rehberlik ederek yardımcı olmaya çalışıyordu.

"İki giriş kapısı var. Bunlar büyük kapılar olduğu için ordan direk girmeye çalışmak dikkat çeker. Diğer taraftanda biri kapalı otopark diğerleri kafe girişleri olmak üzere 4 kapı daha var. Otopark girişi büyük olasılıkla açıktır. Çünkü herhangi bir kapısı yok. İçerde binaya girişler var. Büyük olasılıkla oralarda birileri bekliyordur. Diğer bir giriş ise kipa girişi. Süpermarketin hemen arkasında depo girişi var. Orasının kapalı olma ihtimali yüksek. Ama denenebilir. Diğer iki giriş ise kafe girişleri. Oralardan girmenin bence bir anlamı yok. Bir yerlere bağlandığını sanmıyorum. "

Kısa sürede planı tamamlayıp hazırlıklara başladılar. Ellerinde ne kadar silah var sa hepsini dağıttılar. Sürpriz bir şekilde Aslı da onlara katılmaya karar vermişti. İlk başta kabul etmemelerine rağmen ne kadar çok adam o kadar çok destek diye kabul ettiler. Aslı dan sonra Seda da katılmaya karar verdi. Ancak hiçbiri kabul etmedi. Ne kadar ısrar ettiyse kimse kabul etmedi. Bunun üzerine Seda Turgut ve diğerlerini öne sürdü. Onların yardım edebileceğini düşünmüştü.

Ancak bu düşünce çok ta mantıklı gelmemeye başladı sonradan. Daha birkaç gün önce ölümlerine neden oluyordu az daha. Ama yinede kalabalık olması açısından yardım istenebilirdi. En azından denenebilir.

Hazırlanıp toplu bir şekilde Turgut'un evine gittiler. Turgut onları güzel bir şekilde karşılıyıp evine aldı. İçerde kısa bir sohbetin ardından konuya girildi. İlk başta çekingen davransa da evdekiler kısa bir ikna çalışmasının ardından kabul ettiler. 4 kişi daha katılacaktı böylelikle Feritlere. Sinem Turgut Selin ve Furkan...

Artık 9 kişiydiler. Daha rahat bir şekilde kurtarmaya gidebilirlerdi.
Tabi ordaysa. Hala orda olup olmadığından emin değiller. Ancak emin olmalılardı. Ölü bile olsa onu bulmalılardı...

Yaklaşık bir saat süren hazırlıktan sonra plan tekrar hazırlanıp gözden geçirilip artık yola koyulma vakti geldi.....

.
..
...
....
...

Kusura bakmayın çok uzun zaman oldu yeni bölüm gelmeyeli ancak artık yazmaya gayret gösterecem....

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇWhere stories live. Discover now