Gül'e Ait 2. Bölüm 2. kısım

91.3K 4.8K 213
                                    



"Gülizar Hanım, öncelikle gözünüzü kontrol etmek istiyorum."

Yavaşça uzanan adam, olabildiğince ayırdığı göz kapaklarının arasından görünen bölgeye ışık tutarak, bir süre incelemesinin ardından, "Bu iyi, darbe göze zarar vermemiş. Rahatlatması ve enfeksiyon oluşmasını engellemek için bir solüsyon yazacağım. Birkaç güne şişliği iner." diye cümlesine devam ederken alnındaki yarayı incelemeye, pansuman yaparak bantlamaya girişti. Bu süre zarfında sessizce duran kadının kendisine güvenmeye başladığını umarak, yumuşak bir lisanla tekrar söze girdi.

"Vücudunuzdaki yaraları tespit etmem gerekiyor. İzin verirseniz... eee... bunun için kıyafetinizi çıkartmamız gerekiyor."

Adamın uzanmasıyla sağlam elini göğsüne kapatan genç kız, "Ha... hayır!.." derken bakışlarını medet umarcasına Asaf'a çevirdi. Öne çıkan adamın söze girmesiyle, rahatlayarak, bulunduğu durumdan kendisini kurtaracağını umdu.

"Gülizar, seni çok iyi anlıyorum. Tanımadığın iki adamla, yabancısı olduğun bir ortamda çekiniyor olman gayet doğal... Yalnız sen de şunu anlamalısın, muayene olabilmen için üzerini çıkartmalıyız. Vedat Bey, doktor, ondan utanmana gerek yok... Benden rahatsızlık duyuyorsan odadan çıkabilirim."

Koruyucusunun söyledikleriyle panikleyen genç kız, "Hayır, hayır lütfen gitme!.." derken korkuyla dolan gözlerini kırpıştırarak cevabını bekledi.

"Bir yere gittiğim yok Gülizar, kendini güvende hissedeceksen arkadaşımın nişanlısını çağırabilirim. Uzakta değil, hemen yan evde oturuyor."

"Ben... yookk yok hayır, şey... gitme!.. Tamam, çıka... çıkarırım."

Asaf'ın birisini çağırmak için bile olsa yabancı bir erkekle kendisini yalnız bırakacak olmasından çekinen genç kız, sağlam elini kullanarak düğmelerini çözmeye uğraştı. Kendisine iyice yaklaşan adamın, ismini seslenmesiyle başını çevirerek yüzüne baktı.

"Gülizar... Tek elle çözemiyorsun, yardım edebilir miyim?"

Artık utanmanın sırası olmadığını, kendisine bu derece kol kanat geren bir adamı geri çevirmeyi doğru bulmadığını düşünen genç kız, "Lütfen!.." diyerek elini aradan çekti. Elbisesini çıkartmak için harekete geçen adamı sessizce izlerken, tenine temas etmemeye çalışarak seri hareketlerle işi hallettiğini görünce güveni tazelendi. Dikkatle kollarından sıyırdığı kıyafet bedeninden ayrıldıkça kaşlarının çatıldığını, dudaklarının çizgi haline geldiğini fark ederek, gördüklerinden memnun kalmadığını tahmin etti. Sıra sağ koluna gelince acıyla inlemesine engel olamayan genç kız, Asaf'ın sinirle konuşmaya başlaması üzerine kendisini tutarak derin bir nefes aldı.

"Gülizar, bu şekilde olmayacak, bir makas alıp kolu..."

"Hayır... Lütfen Asaf, dayanırım."

"Ne gerek var Gülizar, çok canın yanıyor."

"Olsun..."

"İyi de neden?"

"Benim, başka kıyafetim yok Asaf..."

"Oooofff... Dert ettiğin bu mu Gülizar, bir şeyler ayarlarız."

Gülümsemeye çalışan genç kız, doktorun bakışlarının üzerlerinde olduğunun farkında, "Sağ ol Asaf, kabul edemem. Za... zaten fazlasıyla yardım ettin..." diyerek acısını saklamak için insan üstü çaba harcarken, sağlam eliyle yardımcı olarak elbisesini kolundan ayırdı.

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now