Gül'e Ait 18. Bölüm 3.kısım

77.9K 3.4K 324
                                    



"Dur orada, duurrr. Sıçtırtma zaferine, dur dedim sana... Kahretsin, siktir git ben iyiyim."

'Asaf!' Ne yapacağını bilmez halde dikilirken, rüyasında her ne görüyorsa acı çektiği belli olan genç adama yardım etme arzusu duyarak üzerine eğilip sorunu anlamaya çalıştı. 'Allah'ım, ne oluyor?'

"Gelme dediiiim, hayvan herif... Beeeekleeee..."

"Aa.. Asaf!"

Sakinleştirme ihtiyacıyla ter içinde kalan alnına uzanıp ismini seslenirken, kollarına yapışan genç adamın bedenini kavradığı gibi yatağa çarpmasıyla ağzı açık kaldı. Saniyeler içinde kıvrak bir hareketle üzerine çıkan kocasının, bağırmaya sıra kalmadan boğazına yapışan eli baskısını arttırınca, anca boğuk bir ses çıkarabildi. Bilinçli yapmadığını, hala kabusun etkisinde olduğunu bilerek kızamadığı aşkına, homurdanmaları arasında bilincine nasıl ulaşacağını şaşırdı.

"Aaasahh, Aassaa!"

İstese şimdiye öldüreceğini hissettiği adamın acı gücüne karşılık panik yapmamaya çalıştı. Nefes alması zorlaşırken içgüdüsel olarak kollarına yapıştığı sırada, tek elini kaldırıp yanağına dayadı. Boğazındaki parmaklar gevşeyince doğru yolda olduğunu anlayarak, usulca okşamaya, konuşabilmek için sakinleşmeye odaklandı.

"Aaaa... Aaass..." 'Asaf, aşkım! Dur aşkım, yapma. Sonra benden çok sen üzüleceksin.' "Aasaaaf! Be... Benim, Güüül... Gülizar. Gülizar!"

"Haa!"

"Benim Asaf, Gülizar!"

"Gül... Gülizar, Gül'üm!"

"Evet, Aa... Asaf, benim Gülizar!"

Ateşe değmiş gibi eli boğazından çekilirken, yüzüne bakan gözlerde şaşkınlığı, korkuyu ve karmaşayı okudu. Ne yaptığının farkına varan ve tahmin ettiği gibi kendisine zarar verdiğini zannederek panikleyen aşkını, sakinleştirmek için gülümsemeye çalıştı.

"Benim..."

"Gülizar! Allah'ım! Ben... Ben ne yaptım?"

"Yok bir şey Asaf, kabus görüyordun!"

"Ama..."

"Hiiiişşşt, merak etme ben iyiyim."

"Sana zarar verebilirdim Gül'üm!" Kabusun etkisinden sıyrılırken davranışının karşılığında olabilecekleri düşünmek bile istemedi. "Allah'ım, ya sana bir şey olsaydı?" diyerek baş ucundaki gece lambasını açıp panikle boğazını kontrol etmeye girişti. "Keşke gelmeseydin Gül'üm, özür dilerim çok özür..."

"Lütfen Asaf, özür dilenecek bir şey yok. Bağırıyordun, sana bir şey olduğunu sandım. İnan iyiyim, bana zarar vermeyeceğini biliyordum."

Bir yandan konuşan genç kız, dirsekleri üzerinde duran adamın hala üzerinde uzandığını, yakınlıklarından duyduğu hazzı belli etmemek için çaba harcadı. Diğer elini de kaldırıp yanağına koyarken, rahatlatmaya çalışarak yakışıklı yüzüne aşkla bakmayı sürdürdü.

"Adını söyleyip yanağına dokunduğum an sakinleştin."

"Boynun, boğazını sıkıyordum değil mi? Başka bir yerine zarar verdim mi?"

"Hayır... Çok kısa bir süre Asaf, bilincin kapalıydı sadece kendini korumaya aldın. Bana zarar vermek istemediğini hissettim."

"Seni korkuttum Gül'üm, ben ne diyeceğimi bilemiyorum!"

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt