Final 2- 1. Bölüm 1. kısım

48.7K 2.9K 325
                                    




Çocuk odasından gelen konuşma seslerini duymasıyla gözlerini açan genç adam, kollarının arasında yatan karısının sırıttığını görünce, aynı şekilde karşılık verirken bedenini kendisine çekti. Kısa bir süre sonra içerideki çekirge sürüsü tarafından yatağının işgal edileceğini bilerek, fırsattan istifade dudaklarına uzandığı aşkını doyasıya öpmeye girişti.

Gülizar'ın, yengeleriyle kurduğu yakın ilişkiler, çocukların arasındaki bağların da güçlenmesine sebep olduğuna kanaat getirdi. Arada ufak tefek tartışmalar yaşansa da genel olarak çok iyi anlaşan ve gün içinde birbirlerini görmeden yapamayan minik dostlukları içinin mutlulukla dolmasına sebep oldu. Yatıya kalacak yaşa geldiklerinden beri cuma gecesinden başlayan çete toplantılarının evlerinde geçecek olan ayağında, hareketli bir hafta sonu geçireceklerini düşündü. Üç ay önce dördüncü yaş gününü kutladıkları oğlunun önderliğinde, kızı ve ikizlere en küçükleri olan iki yaşındaki Burak'ın da katılmasıyla tam bir curcuna yaşayacaklarına kanaat getirdi.

"Günaydın güzelim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Günaydın güzelim."

"Günaydın."

"Seslere bakılırsa çete elemanları harekete geçmiş."

"Hı hı fark ettim, birazdan gelirler. Birisi kalktı mı diğerlerinin uyumaya devam etmesi imkansız. Hareketli saatler bizi bekliyor, çılgın partiye hazır mısın aşkım?"

"En sevdiğim. Akşam salona kuracağım çadırı görünce çılgına dönecekler."

"Biliyorum. Faruk abiyle Çağla'ya haber vereyim mi, Defne'yi de getirsinler?"

"İyi olur, cimcimenin çok hoşuna gideceğine eminim. Harika, tam bir vahşi gecesi olacak."

"Bana en çok sen eğleneceksin gibi geliyor Asaf."

"Eee, olabilir. Sesler artıyor, yanılmıyorsam birazdan damlarlar. Ne dersin Gülizar, geçen seferki gibi mi yapalım?"

"Evet lütfen, öyle çok rahat oluyor."

"Her seferinde aynı şeyi söylüyorsun ama bu defa de sana hiç yardımcı olamıyorum."

"Asaf'ım, çocukları oyalamaktan daha büyük bir yardım olabilir mi? Hem merak etme, alt tarafı kahvaltıyı hazırlayacağım. İnan zevkle yapıyorum hayatım. Yemeklerini yedikten sonra çiftliğe kadar gidip geldik mi, öğlen hepsi deliksiz uyurlar bu arada ben de dinlenirim."

"Olur canım. Plan her an değişebilir, muhtemelen birazdan Cesur veya abim arar hep beraber bir şey yapmayı teklif ederler."

"Oy kıyamazlar, sanki sen çok farklısın. Cesur abinin meraktan çatladığına eminim, ne de olsa Burak'tan ilk defa ayrı kalıyorlar. Ne dersin hayatım, senin gibi çocukları gizli gizli takip eder mi?"

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now