Gül'e Ait 3. Bölüm 1.kısım

92.2K 4.3K 155
                                    



Sessizce Faruk'un anlattıklarını dinleyen genç adam, tanıdığı Asaf'ın, kolay kolay mahremine kimseyi kabul etmeyeceğini bildiği için durumun trajik olduğunu tahmin etti.

"Sabaha karşı beş civarıymış abi, saat çok erken olduğu için haber verememiş."

"Anladım Faruk, bana Asaf'ı savunmana gerek yok. Doğru olanı yaptığına eminim... Kadın şimdi evinde mi?"

"Evet, Vedat Beyi çağırtmış, muhtemelen bu saate kadar işleri bitmiştir."

"Tamam, o zaman gidip duruma bakabiliriz. Demek doktor çağırmaya gerek duyacak kadar kötü ha!.."

"Asaf, öldüresiye dayak atılmış diye tanımladı abi..."

"Şerefsiz herif!.. Bunlar nasıl insan arkadaş, anlamak mümkün değil... Cesur..." derken sessizce yanında oturan kardeşine dönerek, "Kadını öğrenirse Pınar'ın nasıl tepki vereceğini tahmin edersin, deliye dönecektir. Neyin ne olduğunu anlayana kadar duymaması iyi olur. İkimiz birden işe gitmezsek bu sefer de kesin huylanacaktır." diye durum bildiriminde bulundu. Zor durumda olanlara karşı aşırı hassas ve duygusal olan kadının, çok etkileneceğini, yardımcı olabilmek için kendisini parçalayacağını bilerek cevabını bekledi. Genç adamın yüzünü buruşturarak sırıttığını görünce, kendisinin de aynı kanaate vardığını anladı. Sevimli, bir o kadar meraklı karısının, bütün ayrıntıları öğrenene kadar peşlerini bırakmayacağının bilinciyle, kardeşine katılmaktan kendisini alamadı.

"Pınar'dan bahsediyoruz abi, bence her halükarda anlayacaktır ya neyse!.. Mümkünse makul bir bahane bulmanı tavsiye ederim."

Yerinden kalkan genç adam, "Hallederim... Gidelim Faruk..." diyerek peşinden gelen adamlarla beraber kapıya yöneldi. Koridora geçmesiyle karısının kırmızı bir balonu şişirmeye çalışarak mutfaktan çıktığını görünce, "Pınaaarr!.." diyerek şaşkınlıkla havaya diktiği kaşlarını yerine oturtamadan seslendi.

"Aaaaayyy... Ay ödümü koparttın Çınar ya!.. Çık... öööffff... Senin yüzünden balonum indi."

"Hayatım, ne yapıyorsun?"

"Haaa!.. Balon şişiriyorum."

"O kadarını görüyorum Pınar, sebebini soruyorum."

"Çok basit Çınarcım, çocuklarla oynayacağım."

"Balonla!.. Pınar, bizim çocuklarımızın iki aylık bile olmadığını söyleyen oldu mu?"

"Hadi ya o kadar oldular mı? Bak sen... Ha ha ha... Çok komik Çınar, biliyoruz herhalde..."

"Eee... O zaman ne diye oturmayı bile beceremeyen, el kadar bebeklere..."

"Balon şişiriyorsun... Sormasaydın şaşırırdım. Oooofff... Her şeyi bilmek zorunda mısın Çınar ya? Hem sana ne oluyor? Sonuçta kötü bir şey yapmıyorum, alt tarafı... Aman neyse ne, öylesine işte, canım balon şişirmek istedi. Sebebi yok..." derken hedef şaşırtmak için yanında duran abisine gülümseyerek, "Aaaa... Faruk abi nasılsın? Çağla ne yapıyor?" diye hatırını sorarken, adamın çok şaşkın göründüğünü umursamayarak, çabasının işe yarayacağını umdu.

"Sağ ol yenge, eee..."

"Daha dün beraberdiniz. Kıvırtma Pınar, yemezler."

"Efendim, anlayamadım Çınar!.."

Saf ayağına yatan karısına sırıtırken, "Onu... hiç yemezler, sadede gelelim." diyerek çılgın karısının yine ne haltlar karıştırdığının merakıyla baskıyı arttırdı.

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now