Gül'e Ait 8. Bölüm 2. kısım

59.2K 3.6K 172
                                    




"Gülizar!.."

"Efendim Asaf!"

"Yine daldın!"

"Özür dilerim, bir şey mi sordun?"

"Sorun yok değil mi?"

"Hayır, çok iyiyim!"

"Güzel... Omlet sever misin?"

"Omlet! Sahanda yumurta mı?"

"Gibi!.. Biraz daha farklısı diyelim. Hiç yemedin mi?"

"Bilmiyorum, eee... Yemek firmasında çalışırken değişik... Neyse, belki yemişimdir!"

"Olabilir. Değilse de denemiş olursun, seveceğini düşünüyorum. Dolaptan dört tane yumurta çıkarır mısın?"

"Hemen."

Çift taraflı garip bir tavayı ocağa yerleştirirken elinde yumurtalarla yanına giden genç kız, Asaf'ın derin bir kaseye kırıp çırpmaya başlamasını merakla izlemeye başladı.

'Ne kadar becerikli! Annem, bir erkeğin bunları yapabildiğini görse şoka girerdi. Ama yok, muhtemelen karı kılıklı derdi. Ne kadar yanıldığının da farkında olmazdı.'

İçine peynirle ince kestiği salam parçaları atmasının ardından hafife yağladığı tavanın bir yüzüne karışımı döktüğünü görünce, yemediğine emin olup iyice yanına yaklaştı. Kapağını kapatmasıyla elini omzuna atan Asaf'ın beline sarılmamak için kendisini zor tutarken, 'İşte bu kadar küçük hanım, beş dakikaya omletimiz hazır.' demesi üzerine şaşkınlıkla bakışlarını kaldırdı.

"O kadar kısa mı sürüyor?"

"Evet..." derken tavanın diğer yüzünü döndürerek, "Arada çevirip iki tarafının da aynı oranda pişmesini sağlıyorsun." diye kedi gibi göğsüne sokulan kızın iyice kendisine alıştığını, ilk günlerdeki gibi irkilip uzaklaşmaya çalışmadığını görüp sevindi.

"Yaaa! Çok ilginç!"

"Hı hı... Yakında alışırsın. Gülizar, kol askın nerede, yine takmamışsın."

"Odada unuttum. Üstümü değiştirdikten sonra takarım."

"Tamam, ihmal etme yine omzun ağrımasın."

"Peki..." 'Yine beni düşünüyor! Allahallah!.. Ne kadar garip bir tava, yemek fabrikasında bile böylesini görmemiştim.' "Asaf, bir dahaki sefere ben döndürebilir miyim?"

"Olur! Hadi çevir bakalım."

"Nasıl yapacağım?"

"Şuradan... Sapının inceldiği yerden tut."

"Böyle mi? İkisini birden..."

"Hı hı... Evet. Merak etme mıknatıslı açılmaz. Bileğinden kıvırarak tam tur diğer tarafa döndür."

Meraklı tazesinin hevesle tavayı çevirmesinin ardından sırıtarak başını kendisine kaldırmasına dayanamayan genç adam, aynı şekilde karşılık verirken başının üzerinden usulca öptü. Gülizar'ın uzaklaşmaya çalıştığını fark edince bozularak, "Ne oldu?" diye sorarken tavır değişikliğine anlam vermeye çalıştı.

"Saçlarım kirli Asaf, eee... Dört gündür, şey leş gibiyim... Yıkanmadım."

"Haaa... Mesele o mu, hallederiz. Ayrıca leş gibi falan değilsin, bir daha duymamış olayım." dediği sırada kapının çalması üzerine Gülizar'ı kendine çekip tekrar başından öptü. Sırıtmasından memnun olduğu anlaşılan akıllı kızını bırakırken, ocağın altını kapatıp koridora yöneldi.

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now