DUYURU

40.1K 986 51
                                    


Merhaba arkadaşlar,

Son dönemde "Bana Ait" ve "Yüzü Olmayan Adam" adlı hikayelerimin kitap anlaşması bulunduğu Papillon Yayıneviyle bazı gelişmeler yaşandı. Bunların bilmenizin gerektiği, sizleri ilgilendiren kısmını paylaşmamın uygun olacağına karar verdim.

Bir takım sebeplerden dolayı yayın eviyle yollarımızı ayırma kararı aldık. Mutlaka sebepleri ile ilgili sorular gelecektir, şimdiden bu konuyla ilgili ayrıntıya girmek istemediğimi belirtmeliyim. Öyle veya böyle, her ne olumsuzluk yaşandıysa da kendilerine yayın hayatına atılmamda ön ayak oldukları için vefa borcu duyuyorum. Varsın bu da bende saklı kalsın... Konuşarak dostça yollarımızı ayırdık, birbirimize karşı kötü niyet beslemiyoruz. Hikayelerimi beğendikleri ve basma talebiyle bana ulaştıkları için teşekkür ederim. Gerisi teferruat...

Baştan beri konunun para olmadığını, asıl olanın, fikirlerimin, hayal dünyamın saklı olduğu hikayelerimin yazılı bir eser olarak sizlere ulaşması olduğunu belirtmiştim. Kısmet sayılı oranda ve iki hikayeme imiş. İleride ne olur, diğer hikayelerimi basmak isteyen çıkar mı bilemem. Hayırlısı Allah'tan diyerek burada yazmaya, arkadaşlarımla paylaşmaya devam ederim.

Bunu yazmamın sebebi, gelinen noktada her iki kitabımın da sözleşmelerini fes etme kararı aldım ve karşılıklı uzlaşarak bunu yürürlüğe koyduk. Yani, bu şu anlama geliyor... Piyasa da bulunan daha sonra alırım diye ertelediğiniz, Bana Ait ve özellikle tek baskıyla sınırlı Yüzü Olmayan Adam kitaplarını yakın zamanda bulamayabilirsiniz. Basılanla sınırlı kalacak, almayı düşünüyorsanız ertelemeyin, daha sonra bulamadık diyerek bana dönüş yaparsanız elimden bir şey gelmez.

2000 tane kadar sayılı oranda piyasaya çıkacak ve gerisi gelmeyecek... Şu an kitapyurdu sitesinde satışta, önümüzdeki günlerde D&R da satışa sunulacak. Satın alanlara karşı haksızlık olmaması adına buradan tekrar yayınlamayacağım. Aynı durum Bana Ait için de geçerli, onun da baskısı tükendi mi gerisi gelmeyecek, kitap yurdunda satışı görünmüyor, arzu ederseniz kitapsihirbazından temin edebilirsiniz.

Her iki kitabı da başka bir yayıneviyle anlaşma yapacağımın garantisi olmadığı için bir daha aynı formatta hiç bir yerde bulamayabilirsiniz.

İşte böyle, daha sonradan şikayetlerin önüne geçmek adına buradan sizleri bilgilendirmek istedim. Gün ola harman ola, biz burada mutluyuz değil mi :)))) Sevgiyle sağlıcakla mutlu kalın, kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere...

Not: Bir kısmınızın hikayeyi kütüphanenizden çıkarttığını tahmin ederek devam eden hikayelerden de aynı duyuruyu tekrarlayacağım. Tekrar okumanıza gerek yok.





Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now