İyi Olan Kazansın! 1. Bölüm

30.5K 1.2K 192
                                    


Önemli: Hikayeyi merak edenler buradan başlayıp, tanıtım amaçlı bıraktığım bölümleri okuyabilir veya ana sayfamda yer alan "İyi Olan Kazansın!" hikayesinden devam edebilir.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Uzun bir aradan sonra gittiği gece kulübünden memnuniyetsiz bir ruh haliyle dönen genç adam, sebebini zevk anlayışının değişmesine yormanın en doğrusu olacağına karar verdi. Aksi takdirde henüz yirmi dokuz yaşında hayattan zevk alamadığı fikrini, kabullenmesi gerektiğini düşünerek istemsizce yüzünü buruşturdu. Gürültünün ve boş konuşmaların başını şişirdiği ortamdan sessiz ve sakin yuvasına kavuşmasıyla yaşadığı rahatlama hissine, kendi selameti için en uygun tanımın bu olacağına kanaat getirdi.

Asıl rahatsızlık duyduğu konunun kulüpte birbirinden güzel kızlar varken, konuşmaya başlamalarıyla bütün ilgisini kaybetmesi olduğunu kabul ederek farklı bir açıdan canı sıkıldı. Her şeyin yolunda görünmesine rağmen gelecekten ne beklediğini ve üzerinde bıraktığı kafa karışıklığıyla hayatındaki eksikliği sorgulamasına sebep oldu. Özellikle son dönem eksikliğini hissettiği durumun, yakın zamanda birbiri ardına evlenen dostlarına bağladı. Furyanın abi diye hitap ettiği patronayla başlayıp en yakın dostlarının da katılmasıyla, yalnız kalmasından kaynaklandığını kabul etmek zorunda kaldı. Arada toplandıkları halde genellikle eşleri ve çocuklarıyla vakit geçirmeyi tercih eden adamlara karşı bir nevi özenti duymasına yordu. Mutlu olmalarına sevindiğini düşünürken hazırladığı kahveyle salona geçip televizyonun karşısına kuruldu.

Eline aldığı kumandayla bir müddet kanalları gezmesinin ardından, slow parçaların çaldığı bir müzik programında karar kılıp arkasına yaslandı. Bir şeyler yapma ihtiyacıyla kütüphanesine göz gezdirirken, kitap okuyacak ruh halinde olmadığını hissederek bu sefer de telefonuna uzandı. Eğitimini üstlendiği güvenlik elemanında gördüğü ve oyalanmak için ideal olduğunu düşünerek başladığı Kelimelik oyununu açtıktan sonra mücadeleci doğasına yakışır bir dikkatle rakiplerine karşılık vermeye girişti. Elindeki harflerle kelime üretmek ve bu arada en yüksek puanı toplamak üzerine kurulu olan oyunda, strateji üzerine aldığı eğitim ile kitap okumaya düşkünlüğünün meyvelerini toplamaya başladı. Kolay kolay kimsenin karşısında duramadığı ve üst üste yenilgi yaşayıp pes eden rakiplerine, yüzde doksan ikilere varan skoruyla fark atmanın haklı gururunu yaşadı.

Rastgele oyundan yeni bir kurbanın ağına düştüğünü görünce, haince sırıtarak oluşturduğu ilk kelimeyi başlangıç noktasının üzerine gelecek şekilde yazdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rastgele oyundan yeni bir kurbanın ağına düştüğünü görünce, haince sırıtarak oluşturduğu ilk kelimeyi başlangıç noktasının üzerine gelecek şekilde yazdı. Hemen karşılık gelmesi üzerine parmaklarını esnetirken, geç saate rağmen rakibinin ayakta olduğunu, dolayısıyla seri bir ele başlayacaklarını anlayıp yenmeye odaklandı. Harfleri yerleştirme şeklinden ve kurduğu kelimelerden zeki birisiyle karşı karşıya olduğunu fark ederek dört elle oyuna sarıldı. Tam sevdiği gibi bekletmeden ve mücadele ruhunu destekler tarzda başa baş giderken, üç yıldıza yönlendirdiği harflerden kırk sekiz puanlık bir kelime kurup voleyi vurduğunu düşündü. Artık sona yaklaştıklarını ve arayı bu derece açtıktan sonra toparlanamayacağına kanaat getirdiği sırada, yaptığı atakları hayretle karşıladı.

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now