Gül'e Ait 10. Bölüm 3. kısım

57K 3.3K 89
                                    




"Se... Sevindim! Eee..." 'Ne, neee, düşün!' "Şu... Şu bina ne Asaf?" 'Uzaklaş artık, kenara çekil geri zekalı, zaten yeteri kadar rezil oldun. Allah'ım çok güzel kokuyorsun! Çekiiiiiilll... Kendine gel, duygularını anlarsa iyice çuvallarsın.'

"Hııı!" Kollarının arasından sıyrılırken konunun aniden değişmesiyle şaşıran genç adam, Gülizar'ın işaret ettiği yere bakışlarını çevirerek, "Spor salonu." diye kısaca cevap verdi.

"Yaa!.. Demek spor salonu! Spor salonu mu?"

"Evet."

'Çok lazımdı sordun, sana ne, şimdi cahil olduğumu düşünecek. Hakikatten spor salonu da ne? Bizim okuldaki gibi bir şey mi acaba? İyi de burası okul değil ki! Koca bina, yazık... Alla alla, neden böyle bir şeye gerek duymuş olabilirler ki? Cahilsin Gülizar, sakın ola sorma. Garip davranıyorsun, adamın üzerine bir atlamadığın kaldı, sakinleş artık iyice saçmaladığını düşünecek.'

"Şaşırdın mı?"

"Eee!" 'Kahretsin şimdi ne diyeceğim?'

"Ne?"

Kolunun altında durmaya devam etse de sıkıntısı olduğu her seferinde yaptığı gibi ellerini ovuşturmasına, gözlerini kendisi dışında muhtelif her yere kaçırmaya başlamasına anlam vermeye çalıştı. Daha önce hiçbir erkeğe sarılıp öpmediğine emin olduğu kızın, utandığını, dahası, karşı cinse karşı mesafeli bir hayat yaşadığı ve kadın erkek ilişkilerine yabancılık çektiği için nasıl davranacağını bilmediğine yordu. Gözüne çok sevimli görünen haline dayanamayıp sırıtırken, farkında değilmiş gibi hareket etmesinin en doğrusu olacağına karar vererek tekrar söze girdi.

"Başta saçma gelebilir, yapılma gerekçelerini öğrenince hak vereceğini tahmin ediyorum."

"Mutlaka öyledir Asaf!"

"Abim konumundan dolayı dışarıda istediği gibi güvenli ve rahat bir şekilde hareket edemiyor. Doğal olarak ailesi de..."

"A aaa!.. Neden?"

"Para... Neden bu kadar çok güvenlik önlemi aldığımızı zannediyordun. Zenginlik hayatı kolaylaştırmasının yani sıra farklı bir tür kısıtlamayı da beraberinde getiriyor. Hem de çok tehlikeli cinsinden."

"Hırsızlıktan mı bahsediyorsun Asaf? Ay Allah korusun!"

"Sadece bir tanesi ve en önemsiz olanı... Asıl problem ölüm riskiyle yaşamak."

"Neee? Yok artık, neden birisinin çok parası var diye öldürsünler ki."

"Gülizar, Gülizaaaar... Çok safsın, sakın bu yönünü kaybetme."

"Hııı!" 'Saf mıyım! Eeh nihayet aptal olduğumu anladı. Ama bu yönünü kaybetme dedi. İyi bir şey mi yani?'

"Rakipleri ayağını kaydırmak amacıyla sürekli takip ederler, daha geçen sene büyük bir badire atlattık. Abim öldürülmekten kıl payı kurtuldu."

"Aaaa! İnanamıyorum. Ne yani sırf zengin diye öldürmek mi istiyorlar?" 'Tek hayati tehlikesi yaşayan ben değilmişim! Bu strese nasıl dayanıyor?'

"Maalesef gerçek, sadece bununla da sınırlı değil. Kendilerine mafya diyen, organize suç örgütleri de parasına konabilmek için sürekli bir tehdittir. Doğal olarak ailesi de bu durumdan nasipleniyor. Fidye istemiyle kaçırılma riskine karşı 7/24 korunuyorlar."

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now