Final 1- 1. Bölüm 2. kısım

53.1K 3.1K 228
                                    



Nişanlısının kolunda evden çıkan genç kadın, neredeyse bir yıldır beraber oldukları halde titremesine sebep olan heyecanla nikah masasına ilerlemeyi sürdürdü. Elinin üzerine kapanan parmaklar, içinden geçenleri hissedercesine uyguladığı baskıyla varlığını ortaya koyarken, duyduğu mutluluğa rağmen bütün gözlerin üzerinde olmasının stresini aşmayı başaramadı. 'Hepsi tanıdığım ve sevdiğim insanlar, endişelenecek bir şey yok!' diye kendisine telkinde bulunduğu sırada, aşık olduğu adama odaklanarak sakinleşmeye çalıştı.

Canından çok sevdiği Faruk'uyla resmiyete dökecekleri birlikteliğe başlamak için atacakları imzalar, kalbinde zaten var olan mührü tasdiklemekden öteye geçemeyeceğini düşündü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Canından çok sevdiği Faruk'uyla resmiyete dökecekleri birlikteliğe başlamak için atacakları imzalar, kalbinde zaten var olan mührü tasdiklemekden öteye geçemeyeceğini düşündü. Onsuz bir hayatı tahayyül dahi edemeyecek kadar bağlandığı aşkının, sevgisine, kollarında geçecek bir ömre şükrederek yapacağı sürprize konsantre olmaya çalıştı. Otomatikman gözü Pınar'ı bulunca, başıyla onay veren dostundan güç alarak aynı şekilde karşılık verdi. Deli gibi çarpan kalbi, seslerini duyamıyor olsa da alkış tutarak gülümseyen dostların sıcak bakışları arasında, abisinin işaret dili bildiği için anlaştığı nikah memuru ve şahitlerle selamlaşıp müstakbel kocasının yardımıyla sandalyesine oturdu.

Özenilerek hazırlanmış beyaz çiçeklerin süslediği nikah masasına, rengarenk kıyafetleri içindeki sevdiği insanlara göz gezdirirken, Faruk'un koluna dokunmasıyla nikahın başladığını anlayarak gülümsedi. Ailesi ve işitme engelli arkadaşları için her iki dili birden kullanan adamı izlerken, heyecanını dizginlemeye, üst üste yutkunarak odaklanmaya çalıştı. Kendisine hitaben, 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' cümlesinin tamamlanmasıyla, derin bir nefes alarak yanına, aşkının güzel gözlerinin içine bakacak şekilde döndü. Ağzını birkaç sefer açıp kapattıktan sonra tüm cesaretini toplayarak, Pınar'la aylardır gizli gizli çalıştığı performansını sergilemeye girişti.

"Ee-veeet..."

"Haaa!.."

"Ee-veet, ka-buul ee-di-yorum Faa-ruukk... Faa-ruukk, see-nii cook seee-vi-yorum."

"Çağla!.."

"Ee-veet."

Hayret nidalarının yanı sıra ayyuka çıkan alkış seslerinden habersiz, gözleri yaşaran, buna keza şaşkınlıkla açılan ağzı kulaklarına varasıya gülümseyen erkeğine bakarken, yanağından süzülen yaşla beraber mutluluğuna iştirak etti. Başarısız olma endişesi ve dile getirdiği sayılı kelime için çektiği bütün sıkıntılı sürece rağmen, yüzünde okunan ifadenin hepsine değdiğini düşündü. Bütün dünya ile ilişkilerinin kesildiği dakikalarda iki elini birden tutarak üzerine öpücük bırakan erkeğinin, 'Çağla'm, bir daha söyle aşkım! Evet de, Faruk de, seviyorum de!.." diyen dudaklara cevap olarak başıyla onay verdi.

"Faa-ruukk..."

"Güzelim!"

"Ee-veeet... Ee-veet, ka-buul ee-di-yorum Faa-ruukk... Faa-ruukk, see-nii cook seee-vi-yorum."

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin