-55-

29.8K 1.8K 493
                                    

1 MİLYON İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Sınav bittiği için tamamen rahatım. Buraya ve Instagram hesabıma artık daha sık giriyorum. Yorumlarınızı, mesajlarınızı bol bol okuyorum. Bu sefer bölümü geciktirmek istemedim çünkü önümde üçüncü yazılılar ve teslim etmem gereken projeler dışında hiçbir engel yok. Ayrıca bilgisayarım zehir gibi çalışıyor.

ÇOK UZATMAK İSTEMEM AMA SİZE BİRAZ ŞU MEŞHUR DÜŞMAN HAKKINDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA MESAJ ALIYORUM.

Açıkçası hikayemdeki bu gizemli kişinin kim olduğunu, bunları neden yaptığını çooook uzun bir zaman önce planlamıştım. Hikayenin başında karar vermiştim. Sonra yılbaşı özel bölümünün ardından bu karakter için bir hikaye oluşturdum. Neden Maya'ya zarar veriyor, bir takıntılı gibi davranması ve bu hastalıklı hırsı neye dayanıyor, vs... Malum şahsın hayat hikayesini finalde ya da finalden birkaç bölüm önce öğreneceksiniz zaten.

O kişinin kim olduğunu öğrendiğinizde bunu neden yaptığını bilmek isteyeceksiniz, ben de bu süre zarfında hayal kırıklığına uğramamanız için bu kötü kalpli karakterimin hayat hikayesini süslüyor olacağım... Çünkü itiraf etmeliyim ki Telekinezi'nin en zeki karakteri kötü karakterimiz olacak. Onun en az kim olduğu kadar bunları neden yaptığı ve hangi karakterlerle iletişim halinde olduğu merak konunuz olacak. Çıtayı fazla yükseltmek istemem ama şahane sürprizlerim var :D Her şeyi açıklayacağım bölümde eski bölümlerden alıntılar yapacağım, flashback tarzı olacak ve o zaman neden bazı olayların olduğunu anlayacaksınız. Hiçbir şeyi boşuna yazmadım arkadaşlar. 

Ya bu arada bölüm çok karışık oldu, bir onun bakış açısından, bir başka birinin bakış açısından yazmam gerekti. 

Ayrıca, medyadaki şarkı Indila- S.O.S  benim en sevdiğim şarkıdır. 

Hadi bu da bir ipucu olsun. :D

İyi Okumalar^^

Cesur davranmaya özen göstererek eşyalarımı toplamaya başladım. Serenay'ın eli ayağına dolanmıştı, Eray ise birinden ayarladığı bir arabayı hazırlıyordu. Güvenliğimiz için bize düşmanın kim olduğunu hala söylememişti.

Soğukkanlı olmalıydım. Belki de bu sadece bir tuzaktı.

Üçümüz tüm hazırlıkları tamamladık, tam arabaya binmek üzereyken cep telefonum yeniden çaldı. Arayan annemdi. Kalbim küt küt atarak hoparlörü açtım. Parmaklarım titriyordu.

''Alo?''

''Kızım, neredesiniz? Ne zaman döneceksiniz?'' Sesi gayet normal geliyordu. Serenay şok olmuş bir ifadeyle başını kaldırdı. Annem gayet iyiyse az önceki görüntülü arama neyin nesiydi? Neden birinin BİZİM evimizde annemin canına kast ettiğini izlemiştim? Neler dönüyordu?

''Anne sen...iyi misin?'' diye sordum. Bir şeyden şüphelenip şüphelenmemesi umrumda değildi. Onun canından daha önemli hiçbir şey yoktu.

''Evet bebeğim. Şimdi işten dönmüştüm. Neden ki? Ne oldu Maya?'' 

Günlerden çarşamba olduğunu hatırladım. ''Bugün izin günün değil miydi?''

''Patron son anda aradı, acil bir toplantı çıkmış sanırım. Birkaç saat sürdü. Şimdi evdeyim. Ne zaman geleceksiniz?'' Konuştukça içime su serpiliyordu. Onun iyi olması harikaydı. Düşman sadece dikkatimizi dağıtmak istemişti. Belki de bize buradayken ulaşamıyordu ve onun gözetleyebileceği yere dönmemiz için yem atmıştı. Yemi yutmak üzereydik çünkü İzmir'den ayrılmaya hazırlanıyorduk.

''Bu akşam orada olurum anne.''

''Tatlım, hemen gelmen gerekiyor. Senin için endişelenmek istemiyorum. Gece karanlığında yolculuk yapmayın.''

TelekineziWhere stories live. Discover now