Yeni Bir Dönem

6.4K 320 84
                                    

Hayat acı tatlı bir senfoni.

Değişim yok, değişemem, hayır değişemem.

Fakat burada bölgemdeyim.

Bir günden diğerine değişen milyonlarca farklı insanım.

Bölgemi değiştiremem.

~
~
~

Merhaba arkadaşlar.

Burayı ve sizi ne kadar özlediğimi tarif edecek kelimeleri asla bulamayacağım. Instagram hesabıma, burada en son yayımladığım açıklamadan sonra gelip iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim. Bunu kaç kişi okur ya da görür bilmiyorum ancak ben Telekinezi'yi haftalarca hiç kimse okumuyorken yazmaya devam ettim, ilk bölümleri yazarkenki heyecanımı hala hatırlıyorum. Bu da tıpkı ona benziyor.

İyileşmeyi, yapmayı sevdiğim şeyden uzaklaşarak başarmayı denedim. Bundan sonra ise yoluma sizinle, burada devam etmeye karar verdim. Anladım ki hayat bir şeyler yapabilmek için iyileşmeyi bekleyemeyeceğimiz kadar kısa, siz kendinize ara verdirseniz de dünya yeni trajedilere ara vermiyor.

Telekinezi büyük bir ihtimalle kitap olmayacak. Hayal kırıklığına uğramayın çünkü bence bu aslında iyi bir haber. Son heyecanlı açıklamam için üzgünüm. Yazar olma ve sizinle gerçek hayatta buluşma isteğim çok yoğundu, hala da öyle ancak Telekinezi'yi şimdi okurken hatalarımı, amatörce yanlışlarımı görüyorum ancak o benim biriciğim ve onu düzeltmeyeceğim. Neden mi? Sekiz yaşındayken tutmaya başladığım bir şiir defterim var, o şiirleri hala saklıyorum. Yaptığımız her şey ilk haliyle kalmalı. Her şeyi düzeltemeyiz, eğer böyle yürüseydi ömrümüzün son yılına çok iş düşerdi. 

Telekinezi de ilk haliyle kalmayı hak ediyor, sırf dijital ortamda olduğu için düzeltilip kitap olmayı hak etmiyor. Hepiniz istediğiniz zaman bu hikayeyi okumayı hak ediyorsunuz. Şu anki düşüncem bu. Size komple değiştirilmiş bir kitabı bu şekilde satın aldırmaya hakkım yok diye düşünüyorum.

Profesyonel bir şey yapmaya hazır olmadan bir kitap çıkarsaydım, elde edeceğim maddi kazanç beni utandırırdı. Akademik hayatımda mükemmeliyetçi olamasam da bu konuda öyleyim sanırım.

Uzun süredir hiçbir şey yazmadığım için söyleyeceğim her şey birbirine karıştı.

Sizi çok özledim. Ne yapmamı istersiniz? Kolej'le ilgili harika fikirlerim vardı ancak kurgunun gitmesi gereken yönü tamamen unuttum. Ona daha sonra karar vereceğim.

Sizi bırakmak zorunda olmak çok zordu ve bu üç yıl yalnızca bir kabusun devam eden kısmı oldu. Şimdi kabuslarıma uyanmadan yön vermeye çalışacağım. Bu da parapsikolojik bir şey değil miydi? (-:

İlham verici bir şeyler yapmak istiyorum. Ne paylaşmamı isterseniz sizinle onu paylaşacağım. Tek bölümlük kurgular olur, serbest deneme çalışmaları olur ya da internette bildiğim ilham verici her şeyi sizinle paylaşabilirim. Bana bir şey söyleyebilir misiniz?

Bir şeyler söylemenizi çok özledim.

TelekineziWhere stories live. Discover now