ÖNEMLİ NOT^^

30.2K 1.2K 392
                                    

Merhaba... Bunu bir duyuru olması için paylaştım ve okumanız benim için çok önemli. 

Bu görüşlerimi ÖZELLİKLE YENİ YAZMAYA BAŞLAYAN VE BİR KİTABI OLAN ARKADAŞLAR İÇİN belirtiyorum. Henüz keşfedilmemiş cevherler için yazmak istedim.

Yazarın çok konuşan biri olması sizin suçunuz değil, biliyorum, ama her seferinde söyleyecek bir şeylerim oluyor.

 Wattpad ile ilk tanıştığım zamanlarda soluksuz okuduğum bir kitap vardı. Yüzlerce, binlerce oy alıyordu.  Bu durumun çok görkemli olduğunu düşünürdüm. Yazarını kendime idol bellemiştim. Ona mesaj atsam da yoğun mesaj trafiğinden dolayı benimkini görmeyeceğinden o kadar emindim ki kendi kendime okur, oy verir ve geçerdim. Bu tarz kitapları aklımda o kadar yüceltmiştim ki.

Bence çoğumuz bu hataya düşüyoruz. Popüler olan kitapların tümü keşfedilmemişlerden daha yüce, daha etkileyici olacak diye bir kanun yok. Sizlerden rica ediyorum, çünkü bu platformdaki hiçbir yeteneğin harcanmasını istemiyorum.

 Keşfedilmemişler bölümüne bakmalısınız. Telekinezi bundan bir yıl önce o kategoride bile değildi. Romantizm ve Genç Kurgu kategorilerine oranla Gizem/Gerilim daha az tercih edildiğinden umudum çoğunuzunkinden de azdı. Benim ümitlerim sönüp gitseydi, 'nasıl olsa okunmuyor' diye silseydim hiçbir şans kalmayacaktı. Sorun şu ki benim bunu yapmamış olmam, başka kimsenin yapmayacağı anlamına gelmez. İnsanlar kocaman hayallerle, ümitlerle ve bir hevesle yazmaya başlıyorlar ama kimseler seslerini duymayınca ellerinde sadece hayal kırıklığı oluyor. 

Kitap yazan ve çok okunmasından ziyade kitabının nasıl olduğu hakkında yorum isteyenler mesaj panom yerine bana özelden yazarlarsa çok sevinirim. Hepsine bakmaya çalışırım.

Her neyse. Bu gibi şikayetleri gerek Facebook grubundan gerekse buradan oldukça duyuyorum. 

Ben denemeyi bırakmayacağım. Yazmayı da bırakmayacağım.

Siz de bırakmayın.

Bu arada yeni bölümü yazdım ve bitmek üzere, en kısa zamanda yayınlamayı düşünüyorum. Bu konuya parmak basmak istedim çünkü bu platformdaki herkesin düşünce yapısını seviyorum. Sağlıcakla kalın. 

Yeni bölümde görüşmek üzere :)^^

TelekineziHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin