71.

4.5K 367 60
                                    

71

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

71.kapitola

Prekvapením z toho, čo práve povedal som úplne stratila reč, neverila som vlastným ušiam. Len som zostala vyjavene stáť neschopná akéhokoľvek pohybu.

„Ale no tak slniečko, snáď nie si až tak prekvapená?" široko sa usmial a druhou rukou ma pohladil po líci.

„Si len obyčajný hajzel! Nie, ty si ešte niečo horšie. Je mi z teba zle." flochla som a so znechutením v tvári pozrela do jeho očí. Tie však odrážali len bezprostredný hnev a chladnosť. Už to viac neboli tie dva smejúce smaragdy.

„Za všetko si môžeš len ty sama, keby si nebola kurva, nič z toho by sa nestalo!" zvrieskol pričom mi rukou nepríjemne drvil zápästie.

„Keby si ty nebol tak arogantný a agresívny idiot tak-"

Ani som nestihla dopovedať, keď mi tvár ochromila prudká bolesť. Prvých pár sekúnd som vôbec nemohla uveriť tomu, že ma naozaj udrel. Ani vo sne by ma nenapadlo, že by bol takého niečoho schopný. Takže ma skôr bolelo samotné zistenie toho, aký v skutočnosti je, než to, čo mi práve urobil.

„Preboha Olivia!" zaznel mi za chrbtom Riin výkrik.

„Ako si ju mohol udrieť?! Ako?! Si normálny? Okamžite odtiaľto vypadni!" priestor chodby vyplnil jej hlasný krik a mne v tom momente neskutočne odľahlo.

„My sme spolu ešte neskončili," povedal mojim smerom a konečne odišiel, pričom do mňa ešte nezabudol strčiť.

Bolo mi príšerne. Mala som pocit, že sa mi celý svet otáča chrbtom. Ani v tej najhoršej nočnej more by ma nenapadlo, že raz nastane takýto scenár. Hrdlo a žalúdok mi zvierala neviditeľná ruka a mala som pocit, že sa z toho všetkého povraciam. Nevedela som, čo si mám o tom celom myslieť, ani čo povedať alebo urobiť.

Bolelo ma to. Doslova mi to vŕtalo dieru do srdca. Zistenie, čo Zack v skutočnosti skrýva za svojou maskou ma trhalo na kusy. Horké slzy mi spaľovali líca a odrazu som sa cítila až príliš zraniteľne. Pohľad mi padol na zápästie, ktoré už stihli ozdobiť nepekné modriny.

„Bože môj, si v poriadku?" vyhŕkla Ria ustráchane.

„J-ja ne-neviem asi áno." podišla som k zrkadlu, ktoré nám viselo v chodbe a zrak upriamila na červený odtlačok jeho ruky pod mojím okom.

„Napíšem Danielovi, že to rušíme." prišla za mnou a ustarostene sa mi zahľadela do očí.

„N-nie, pôjdeme tam. Napíš len, že sa t-trochu zdržíme." všemožne som sa snažila potlačiť ďalší príval sĺz.

„Mala by si mu to povedať," skonštatovala a prstom mi opatrne prešla po tvári.

„A čo také? Že ma Zack udrel? Pritom to bol Daniel, ktorý ma pred ním varoval. Takže z toho vyplýva čo? Že sa o tomto nikdy nedozvie," povedala som rozhodne a zhlboka sa nadýchla.

„Veď si ho počula, povedal, že ste spolu ešte neskončili. Nechápeš? Môže ťa pokojne udrieť znovu alebo ešte niečo hor-"

„Ria, prosím."

„Fajn, ale ak sa toto ešte raz zopakuje, ja osobne sa postarám o to, aby o tom  vedel."

______________

71/91 ✓

NaničhodníkWhere stories live. Discover now