Bonusová kapitola.

5K 304 45
                                    

Prajem príjemné čítanie :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Prajem príjemné čítanie :)

O dva mesiace.

Výchovno- nápravné zariadenie pre mladistvých.

Presne šesťdesiatjeden dní v tomto ústave a ani v tom najhoršom sne by ma nenapadlo, že to bude naozaj také peklo.

Doslova.

Ak by som vedela, čo tu budem každodenne prežívať, že budem nútená siahnuť na úplné dno svojich psychických aj fyzických síl zrejme by som svoje správanie trochu krotila.
A ak si myslíte, že to mám ľahšie kvôli Danielovi tak ste na veľkom omyle.

Patetické.

Sprvu som si aj ja naivne myslela, že to bude prechádzka ružovou záhradou pretože on je môj kapitán, no to som ešte ani netušila ako veľmi som sa mýlila.

Zobral svoju úlohu vážne a zrejme sa zaprisahal diablovi pretože mi strpčuje každú chvíľu a mám pocit, že si to náramne užíva. Doslova sa mi vysmieva do tváre.

Fajn priznávam, raz za čas sú tu aj tie svetlejšie chvíle. Záblesky radosti v tejto čiernej priepasti.
Výnimočne máme možnosť byť niekde osamote a vtedy to naozaj stojí za to.

Avšak žalúdok sa mi zdvíha do závratných výšin, keď si uvedomím fakt, že tu mám tvrdnúť ďalšie štyri mesiace. Už sa neviem dočkať dňa, keď sa budem môcť konečne vrátiť, opäť uvidím naničhodníkov a budem sa môcť Maxovi poďakovať pretože len kvôli nemu som mala možnosť stretnúť sa znovu s Danielom.
I keď som kvôli tomu musela obetovať pár mesiacov slobody.

On mi za to stojí.

Aj napriek tomu, že mám práve chuť ho poriadne prefackať za to ako povýšenecky sa ku mne správa a ani sa to nesnaží nejak zakryť.

~

Ráno, 6:50

„Izba 314 nástup o päť minút!"

Danielov hlas ma vždy prebral takmer v okamžiku, nie on mi doslova nahnal zimomriavky po celom tele. Za tých pár týždňov som sa na neho stala priam alergická.

Oh a zabudla som spomenúť, že zdieľam izbu s dvoma ďalšími deviantkami? Presne tak.
Akurát, že ony sú tu za omnoho horšie veci než len "zlé správanie". Stále som sa však nedozvedela kvôli čomu presne, no viem, že sú tu už od svojich trinástich.

Keyla, ju som si obzvlášť obľúbila pretože je ako chodiaca kôpka šťastia a optimizmu, ktorý rozprašuje všade naokolo. Neberie život príliš vážne a zo všetkého si vie urobiť srandu. Bez nej by som tu zrejme upadla do depresie. A aby som nezabudla spomenúť jej fialové vlasy, ktoré sa jej dokonale hodia.

Brittany, mi naopak lezie pekne na nervy a nie len kvôli tomu, že ide po Danielovi, no taktiež je chodiaca faloš. Dokonca horšia než moja učiteľka chémie.

NaničhodníkWhere stories live. Discover now