19

677 34 3
                                    

Pov Dioni

Zo snel als ze kan sluit Annefleur de deur en ze draait hem op slot. Ik blijf verstijft staan. 'Hoe weet hij waar we wonen?' vraagt Annefleur. Ik slik even, 'Hij heeft in Kaj zijn telefoon gekeken.' fluister ik. Annefleur loopt naar me toe. 'Gaat het?' vraagt ze en ik knik. 'Ja.. Jawel.' antwoord ik. Ik trek mijn schoenen aan, 'Ik ga even naar Kaj.' zeg ik en ik druk een kus op haar wang. Zonder er rekening mee te houden dat de man die mijn leven heeft verknalt nog in de gang kan staan loop ik het appartement uit. Ik sta oog in oog met mijn "vader". Hij kijkt me even aan, 'Je bent er nog.' mompel ik en ik ontwijk zijn blik. Hij buigt zich over me heen en brengt zijn mond naar mijn oor. 'Je dacht toch niet dat ik je hier mee weg zou laten komen?' fluistert hij en ik voel zijn adem in mijn nek. Ik negeer hem en loop naar het trappenhuis, tot mijn opluchting volgt hij me niet.

De telefoon op mijn bureau gaat en ik neem op, 'Dioni, er is een meisje hier voor je. Annefleur?' klinkt de stem van mijn baas. Zodra ik haar naam hoor verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. 'Laat haar maar binnen.' zeg ik en ik hang op. Ik sta op en open de deur. Even later zie ik Annefleur de lift uitstappen en ze loopt naar me toe. 'Hey, wat doe jij hier?' vraag ik en ze geeft me een kus. Ze houdt een plasticzak omhoog, 'Ik dacht ik kom je lunch brengen, omdat ik dacht dat je nu niet graag naar buiten gaat.. met je vader en zo.' ze zucht even, 'Sorry, dat klinkt dom.' zegt ze en ik trek haar mijn kantoor in. Ik trek haar naar me toe, 'Nee, je bent een schat.' glimlach ik en ik geef haar een kus. Ze kijkt even rond, 'Zo dus dit is je kantoor. Cool.' grijnst ze en ze gaat op mijn bureau zitten. 'Heb je het druk? Stoor ik?' vraagt Anne en ik open haar benen zodat ik er tussen kan staan. 'Jij stoort me nooit.' zeg ik en ze grinnikt even. Anne duwt me zachtjes weg, 'Het is niet bepaald netjes om mijn benen voor je te openen met een rokje aan.' mompelt ze beschaamd, maar ik blijf staan. 'Niemand die het ziet.' grinnik ik en ik schuif met mijn hand onder haar rokje. Ik leg mijn hand op haar dij. Ze grinnikt even en slaat haar armen om mijn nek heen, 'Ah, dus jij bent er zó één.' lacht ze en ik grijns even. 'Wat voor één?' vraag ik en ze brengt haar mond naar mijn oor, 'Seks op kantoor.' fluistert ze en ik grinnik. 'Ja, het is echt mijn favoriete seks.' grijns ik en ze drukt haar lippen op die van mij. Ik pak de rand van haar slipje vast, 'Blijkbaar is het ook jou favoriet.' mompel ik tegen haar lippen aan.

Ik kijk even naar Annefleur die nog slaapt. Kon ik maar de hele nacht doorslapen, maar nee.. Ik heb veel te veel aan mijn hoofd. Het feit dat mijn "vader" op vrije voeten is, Macie met haar stomme leugen en dan wil ik nog iets speciaals plannen voor valentijnsdag. Annefleur schrikt wakker en ik kijk haar bezorgt aan. 'Gaat het?' vraag ik en ze kijkt me slaperig aan. 'J..Ja.. Het was gewoon een nachtmerrie.' fluistert ze en ik trek haar tegen me aan. De slaapkamer deur gaat open en Jai komt vrolijk binnen gelopen. 'Jullie gaan het nooit geloven!' roept hij en ik zucht even, 'Gast. Het is nog geen negen uur.' mompel ik. 'Mijn vader is beter! Hij mag naar huis!' roept Jai enthousiast. Ik ga recht op zitten, 'Jai, dat is geweldig.' glimlach ik. 'Mijn vader en ik gaan samen een huis zoeken. Dus ik ben officieel niet meer je stiefbroer.' zegt Jai tegen Annefleur. 'Misschien maar beter ook voor je vader. Mijn moeder verdient hem niet.' glimlacht ze. God dank, wij krijgen onze privacy terug. 'Dan kan ik eindelijk mijn vriendin weer luidruchtig laten zijn.' grijns ik en Annefleur geeft me een duw, 'Gek.' lacht ze en ik druk een kus op haar wang. 'Luidruchtig waren jullie toch al.' grijnst Jai en hij loopt de slaapkamer uit. Ik zucht even als mijn telefoon gaat. Ik pak hem van het nachtkastje en zie een onbekend nummer staan. Ik neem op, 'Met Dioni.' zeg ik en ondertussen loopt Annefleur de slaapkamer uit. 'Weet je Dioni. Ik ben aan het plannen wat ik uit wraak met je ga doen, maar ik kan wel wat hulp gebruiken.' klinkt de stem van mijn "vader".

More than roomates ft. B-BraveWhere stories live. Discover now