We need to talk :)

237 6 0
                                    

HEY. 

HOI.

HALLO.

So let's talk about Roommates.

First...

Wil ik even zeggen hoe awesome jullie zijn! Wow. Roommates & More Than Roommates zijn zo goed opgevangen. En dat terwijl ik in het begin echt dacht van wtf, waarom schrijf ik dit. Dit is raar. Maar jullie vonden dat blijkbaar niet en tijdens mijn journey in Roommates ben ik er zelf heel erg van gaan genieten om mijn gekke creativiteit er in los te laten. Ik ben jullie ontzettend dankbaar. Jullie bleven lezen en dat terwijl ik een hele tijd de stekker eruit had.

Wat me naar mijn tweede punt brengt.

Ik weet dat ik niet meer zo actief ben op Wattpad. And I hate it. Dit vanwege verschillende dingen. Ik zat namelijk gewoon in een huge writer's block en ik vond het schrijven niet zo leuk meer. Ik volg de opleiding Media & Redactie, waar ik veel journalistieke dingen moet schrijven. Nou dit was dus altijd mijn droom en die is dus een beetje aan diggelen gevallen aangezien ik er achter kwam dat ik het verschrikkelijk vond. Ik wil geen fucking feiten schrijven, ik wil creatief schrijven. Nou, door al dat journalistieke gedoe ben ik mijn liefde voor schrijven een beetje kwijt geraakt. (ja even huilen). Dit kwam voornamelijk ook, omdat het hier en daar met mij gewoon niet zo lekker ging/gaat. I'm a mess man. En ik kom er wel weer boven op, maar omdat ik dus niet schreef werd het erger. Want zulke idiote fanficties schrijven hielpen me dus altijd. Nou, nu kreeg ik dit weekend opeens een opdonder en kon ik weer schrijven. Ja, vraag me niet hoe. En ik kon ook niet meer stoppen. Zoals jullie aan de hoofdstukken wel zagen, haha. Nou ik gooide mijn idiote creativiteit er weer in en maakte Thijs per ongeluk gay. Ja, u noticed. Ik dacht WTF doe ik nou, hier kan ik niks mee. Want dat heb ik nog nooit geschreven en ik heb er ook niet echt verstand van. Maar goed. Ik bleek het dus heel leuk te vinden vooral omdat ik verliefd ben geworden op Miles. En dit tussen Thijs & Miles had een kort verhaal moeten worden, maar goed. Jullie kennen mij. En ja, soms draai ik door. Dus nu komt er een boek met Miles & Thijs. Thijs & Miles. Ja verzin zelf maar wie je voorop wilt hebben, haha. Dit is ook weer zo'n dom lul verhaal, wat jullie waarschijnlijk niet willen. Back to the point.

Ik doe mijn uiterste best. Ik vind stukje bij beetje mijn liefde voor het schrijven terug. Ik heb mezelf te veel gedwongen om serieuze dingen te schrijven, waardoor ik Wattpad een beetje achter me liet. Maar door mijn situatie werkte dat gewoon niet. Ik merk dat ik mijn idiote creativiteit juist nodig heb om mezelf op te vrolijken. (en ik hoop dat het jullie ook opvrolijkt of course). 

Ik weet niet waar ik terecht zal komen. Ik heb geen fucking idee wat ik wil doen nu. (sorry voor al mijn fuckings). Ik weet het oprecht niet. Ik volg een opleiding die ik dus totaal niet aantrekkelijk meer vind, maar wat ik wel wil weet ik ook niet. En in plaats van er de hele tijd over te piekeren heb ik eens geaccepteerd om het naast me te leggen. Joh, ik maak de opleiding lekker af en zie op het Hbo wel wat ik wil. Doeiioei stress. (mij kennende niet, maar oké). Het enige wat ik weet is dat ik nu wil genieten van die kleine dingen die bij mij horen, zoals die idiote creativiteit, waar ik me ontzettend voor schaam. Want ja, iedereen in mijn klas weet dat ik schrijf. Maar ze hebben nog nooit mijn Wattpad gezien, ergens sta ik dat gewoon niet toe. En ik haat dat. Waarom zou ik me schamen? Nou omdat ik zo ben. Ja, ik ben dom en raar. Er komt een dag dat ik iemand trots laat lezen wat ik heb geschreven, maar op dit moment ben ik gewoon nog niet trots. Ik geniet gewoon en ik denk dat dat genoeg moet zijn of zo. Daar kom ik vanzelf wel achter. Wattpad is dus mijn geniet plekje en niet mijn ik MOET plekje.

Dus nee, ik heb geen vaste upload dagen en het zou wel eens gebeuren dat het niet zo lekker gaat en ik niet upload. But i'm trying guys. En ik hoop dat jullie me in die tijd niet verlaten.

Ik lul alweer veel te lang.

Door naar mijn derde punt.

Losing us, is de naam van het boek over Thijs & Miles. Miles & Thijs. En nadat ik dit hoofdstuk online heb gezet, zal ik de proloog uploaden, so check my page. Mij kennende schrijf ik ook gelijk tachtig hoofdstukken, maar ik dwing mezelf niks meer. Dus we zien wel.

Want creativiteit komt wanneer het komt en same goes voor zin.

Oké, en ik heb zware vermoeidheidsproblemen dus soms wil ik wel schrijven, maar is een glas water vast houden eigenlijk al te veel moeite. Dus dan schrijf ik in mijn hoofd en komt het later wel. Ik zweer mijn hoofd is een groot schrijfdoolhof met duizenden karakters en ideetjes. 

Ik heb ook gewoon te veel boeken online die nog niet klaar zijn, maar ik hoop er veel af te kunnen ronden en verder te gaan met de nieuwe zoals; Losing us & In love with the badgirl. Maar eerlijk; ik weet niet hoe het gaat lopen. Grote kans dat ik drie honderd nieuwe boeken maak met allemaal twee hoofdstukken. Want ik heb te veel ideetjes. Ik haat dat. 

Oké, door naar punt vier.

Verzin even een leuke shipnaam voor Miles & Thijs. Thijs & Miles. En let me know. En het spijt me als de cover van Losing Us echt heel stom is, maar ik had echt geen zin en inspiratie. I tried to make it the best. Grote kans dat die ooit nog verandert. 

En even tussendoor, voor iedereen die om mijn profielfoto vraagt. Ja, ik heb een tattoo laten zetten. Het is een Japans teken dat Brother betekend & mijn broer heeft er een die betekend Younger Sister. Gewoon even zodat ik niet alle privé vragen hoef te beantwoorden, haha. 

Volg mijn Wattpad Snapchat -> Esmee.Jwz voor allemaal domme dingen en updates over mijn Wattpad & boeken. Of als je gewoon even wilt kletsen :) Ik doe hier ook Q&A's. Dm staat ook open en ook op insta; EsmeeVonk_ Love to talk to y'all. 

Puntje vijf.

Ik heb eigenlijk geen punt vijf en ben al veel te lang bezig, dus even afsluiten.

Ik hou van jullie. En ik zal naast je staan wanneer je me nodig hebt. 

En het spijt me. Voor mijn afwezigheid en dat ik zo saai ben geworden. Ja, really. Ik geniet een stuk minder. Het gaat soms allemaal gewoon even lekker kut en ik kan je zeggen dat het deze maand niet mee zit, maar als nog. Ik doe mijn best. Ik wil het wel, maar kan het gewoon niet altijd en hierdoor ga ik me schuldig voelen. 

Dm me wanneer je wilt kletsen, of als je wilt dat ik je boek lees of iets. Klets klets klets. I love it! 

Ik ga mijn best doen en vooral proberen te genieten. En ik hoop dat jullie ook genieten en mijn idiote creativiteit nog steeds zo leuk vinden, want soms heb ik wel is het gevoel dat dat minder word. Maar komt vooral door mijn afwezigheid denk. 

IK MOET NU ECHT KAPPEN.

LOVE Y'ALL

OKAY BYE.

bro 1241 woorden. 

OKE DOEII.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

More than roomates ft. B-BraveWhere stories live. Discover now