58

341 16 2
                                    

Hey hoi, I'm back. Ik wil jullie even laten weten dat er een nieuw boek online staat. Of nou ja, al een tijdje. Het is een belangrijk boek voor mij, dus neem een kijkje. Het heet; And suddenly you were my everything. Oke geniet nu van dit hoofdstukje, doei! Oh nee, en als laatste wil ik je vragen om een kijkje te nemen naar mijn edits op Instagram op het account; HarryStylesHisMedicine en het account te volgen. Oké, nu ben ik klaar, doei x

Grapje, wilde nog even vertellen dat ik van jullie hou x

Pov Dioni

Ik kijk naar Annefleur en een brede glimlach verschijnt op mijn gezicht, 'Ja, ik wil.' zeg ik zachtjes en de tranen schieten opnieuw in mijn ogen. Ik knijp even in haar hand. De man begint opnieuw te praten, 'Annefleur Katerine Bakker, neem jij Dioni Jurado-Gomez tot je wettige echtgenoot en beloof je hem altijd trouw te blijven?' vraagt hij. Anne kijkt me aan en knikt, 'Ja, ik wil.' zegt ze met een brede glimlach. 

'Dioni, wat ben je van plan?' vraagt Annefleur als ik richting het meer loop, met Annefleur achter me aan. 'Ik heb een verassing. Vertrouw me nou.' zeg ik en ik pak haar hand vast. Het was mijn taak om onze huwelijksreis te regelen. Ik was van plan om voor een warm land te kiezen, maar toen kreeg ik een idee. Ik heb het afgebrande huisje opnieuw laten bouwen, maar dan net iets anders. Met een beetje hulp van de jongens. Als we bij het meer aankomen stop ik met lopen, 'Kijk.' zeg ik en ik knik in de richting van het huisje. Anne haar mond valt open, 'Maar.. Huh? Hoe dan?' vraagt ze met grote ogen. Ik glimlach, 'Ik heb bij de gemeente gesmeekt en gesmeekt. Toen heb ik een lening afgesloten en de grond gekocht van de gemeente gekocht, samen met de jongens. Ik heb een bouwplan gemaakt met de jongens en een paar mensen ingehuurd.' vertel ik en ze kijkt me even aan. 'Jezus, je bent echt een idioot.' zegt ze met een brede glimlach en ze geeft me een kus. 'Dus, betekend dat dat je het leuk vind?' vraag ik en ze knikt. 'Het betekend dat je gestoord bent, maar ja je plan is geslaagd.' grinnikt ze en ik grijns even. Ik pak haar hand vast en trek haar naar binnen. 'Het ziet er bijna hetzelfde uit.' mompelt Anne verbaasd en ik glimlach. 'Ja, alleen heb ik het wat meer naar je smaak laten maken.' zeg ik en ik wijs naar de boekenkast die vol met boeken staat. Ze loopt erheen, 'Jeetje.' fluistert ze en ze glijdt met haar hand over de rug van een paar boeken. Ik kijk naar haar, terwijl er een brede glimlach op haar gezicht verschijnt. Ik denk dat het zo voelt om gelukkig te zijn, al heb ik geen idee hoe dat voelt, maar ik denk dat dit het is. 

Ik steek mijn sigaret op en neem een trekje. Ik gooi mijn benen over het muurtje van de veranda heen, zodat ik naar het meertje kan kijken. Dit is al mijn derde sigaret deze ochtend en het is nog niet eens half zeven. Dat is iets voor de oude ik, maar niet voor wie ik nu ben. Ik blaas de rook uit en sluit mijn ogen even. Ook al weet ik meestal niet meer wie ik ben. Ik ben niet meer de jongen die ik was, maar juist een zwak iemand. Ik weet Annefleur me erg verandert heeft, maar zij is niet degene die mij zwak heeft gemaakt. Ze maakte me een beter persoon en daar ben ik oprecht blij mee, maar helaas kan ik mijn verleden niet wissen. Niet alleen omdat wat ik gedaan heb mensen pijn heeft gedaan, maar ook omdat het in mijn hersenen gebrand staat. De beelden zie ik nog altijd voor me en bepaalde dingen herinneren me er alleen maar meer aan. Ik zal mezelf nooit vergeven. Accepteren, oké, maar vergeven; nee. Ik zal het nooit vergeten. De jongen die ik was zit nog altijd in me en dat maakt me bang, want wat als hij terug keert? 'Hey.' klinkt een zachte stem en ik draai mijn hoofd naar de deur, waar Annefleur staat. Haar blonde haren zitten in een warrige knot en ze draagt het blouseje die ik gister nog op onze bruiloft aanhad. Ik glimlach naar haar en ze kijkt even met een vies gezicht naar mijn sigaret. 'Waarom ben je zo vroeg wakker?' vraagt ze zachtjes op een bezorgde toon en ik wenk dat ze moet komen. Ze volgt mijn gebaar en als ze eenmaal naast me staat trek ik haar op mijn schoot. 'Nachtmerrie.' fluister ik en ik gooi mijn sigaret op de grond. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en verstop mijn gezicht in haar nek. 'Ik ben in orde.' zeg ik dan zachtjes, omdat ik weet dat ze zich anders zorgen gaat maken.

More than roomates ft. B-BraveWhere stories live. Discover now