27

505 26 3
                                    

Pov Annefleur

Ik staar naar de politieauto's. Een agent duwt mijn baas in één van de auto's. Dioni pakt mijn hand vast en gelijk voel ik me wat veiliger. De parkeerplaats van het kantoorpand staat vol met werknemers. Ik kijk even naar Dioni die stil voor zich uit staart. 'Je hebt vandaag een heldendaad verricht.' fluister ik en hij kijkt me aan. Ik knijp even in zijn hand, 'Ik meen het. Je hebt al deze werknemers hier geholpen, Dioni.' zeg ik en hij slaat een arm om me heen. 'Ik zou het zo weer over doen.' zegt hij en hij loopt richting zijn auto.

Pov Dioni

Ik kijk even naar Annefleur die met haar hoofd op mijn schoot in slaap is gevallen. Ze begint er eindelijk meer over te praten. Ze verteld nu af en toe verhalen over wat haar vader precies deed en over haar baas. Ik vind het fijn dat ze me daar eindelijk voor in vertrouwen neemt. Ik haal mijn hand door haar lange blonde haren. Toen ik daar vandaag naar binnen ging had ik geen idee dat het zo ging aflopen, ik heb geen enkele klap uitgedeelt en voor het eerst ben ik daar echt blij mee. Ik kijk even naar televisie waar de film nog steeds aan staan. Geen wonder dat Annefleur in slaap is gevallen, wat een saaie kut film. Anne haar ogen gaan open en ze kijkt me even slaperig aan, 'Hey mooierd.' glimlach ik en ze gaat recht op zitten. 'Hoe laat is het?' vraagt ze slaperig en ik kijk op mijn telefoon. 'Het is pas negen uur.' antwoord ik en ze drukt een kus op mijn wang. 'Dat is tijd zat.' glimlacht ze en ik kijk haar even aan. 'Voor wat?' vraag ik nieuwsgierig. Ik veeg een pluk blonde haren achter haar oor. 'Dioni, ik wil dat je weet dat het bij jou anders is... Bij jou voel ik me fijn en veilig als we dit doen.' fluistert ze. Ik frons even, waar heeft ze het over? 'Anne, waar h-' ik kan mijn zin niet afmaken, want ze drukt haar lippen op die van mij. Ik volg haar langzame bewegingen en zonder onze kus te onderbreken ga ik boven haar hangen. Na een tijdje haal ik mijn lippen van die van haar, 'Lieverd, weet je het zeker?' vraag ik zachtjes en ze glimlacht even. 'Het is veel te lang geleden.' fluistert ze en ze trekt mijn shirt over mijn hoofd. Ze gooit hem op de grond en opnieuw zoen ik haar. 'God, wat hou ik van jou.' mompel ik tegen haar lippen aan. 'Hou nou maar gewoon je mond en zoen me.' grijnst ze en ik druk mijn lippen weer op die van haar.

Pov Annefleur

Ik kijk naar Dioni die met zijn handen achter zijn hoofd gevouwen naar het plafond staart. Ik kijk even naar zijn tattoo's, ze blijven interessant. Dioni draait zich om, zodat hij me aan kan kijken. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. 'Weet je wel hoe mooi je bent?' mompelt hij en hij trekt me tegen zich aan. Ik slik even, 'Ik weet dat je jezelf niet mooi vind, lieverd.' fluistert hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Maar je bent het mooiste meisje wat hier op aarde rond loopt, waarom zie je dat niet in?' fluistert hij. Ik kijk hem even aan, terwijl hij met zijn duim over mijn wang streelt. Zijn telefoon gaat en hij zucht even, 'Wie kan dat zijn?' mompelt hij en hij pakt zijn telefoon van het nachtkastje. Hij neemt op, 'Met Dioni.' zegt hij en ik zie hem verstijven. Snel hangt hij op, 'Wie was dat?' vraag ik nieuwsgierig. Hij staat op en kleed zich aan, 'Het is niet belangrijk. Ik ga even een rondje lopen.' zegt hij en hij loopt de slaapkamer uit. En dat moet ik geloven?

More than roomates ft. B-BraveWhere stories live. Discover now