13.Bölüm-''Ben Başka Birinden Hoşlanıyorum.''

5.4K 231 124
                                    

Harry'nin Ağızından

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Harry'nin Ağızından

Şatodan çıktığımda hala koşuyordum. Arada birilerine çarpıp sendeledim ama yine de koşmaya devam ettim. Sonunda gölün kenarına gelmiştim. Dizlerimin üzerine çöküp göle uzandım. Elimi göle daldırıp avuçlarımı suyla doldurdum ve buz gibi suyu yüzüme çarptım. Biraz kendime gelmemi sağlamıştı. Sonra sol omuzumda bir el hissettim ve yerimden sıçradım. ''Harry? İyi misin?'' ''İ-iyiyim, sanırım. Bilmiyorum. Değilim. İyi falan değilim Herm!'' Yavaşça yanıma oturdu ve endişeli gözleriyle yüzüme baktı. ''Orda ne oldu Harry? Neden birden koşmaya başladın?'' Derin bir nefes alıp geri verdim.

''Bilmiyorum Hermione, sanırım panikatak gibi bir şey geçirdim.'' ''Sen salonu terk ettikten sonra Ron yaptıklarını anlattı. Ginny için endişelenmene gerek yok Harry, o iyi.'' dediğinde biraz rahatladım. ''Peki Dean ona ne yapmış?'' ''Aldatmış. Bir kızla öpüşmüş.'' ''O aptal Ginny'i nasıl aldatır! Hangi kızı Ginny gibi güzel bir kıza tercih eder ki insan!'' Hermione omuzlarımdan tutup ona dönmemi sağladı. ''Sakin ol Harry, hiç iyi görünmüyorsun. Gel hastane kanadına gidelim.'' dedi ve ayağa kalkıp beni de kaldırdı. ''Gerek yok Hermione. Sadece ortak sadece ortak salona gitmek istiyorum.'' ''Peki öyle olsun ama Dean'e sataşmak yok.'' dediğinde başımla onayladım.

Birlikte yürürken Hermione yine konuşmaya başladı. ''Ginny'e onu sevdiğini ne zaman söyleyeceksin?'' Durup ona baktığımda o da durdu. ''Hadi ama Harry, bilmediğimi mi sanıyordun. Ona nasıl baktığını görüyorum. Dean'e duvara fırlatmanın sebebi Ginny'i üzmesi. Onu seviyorsun.'' Hermione gerçekten çağın en zeki cadısı. ''Evet onu seviyorum. Onu sevdiğimi onunda bilmesini istiyorum ama söyleyemem, olmaz. O Ron'un kardeşi Herm ve ben Ron ile aram açılsın istemiyorum.'' ''Ron'un karşı çıkacağını düşünmüyorum Harry, hem ben onunla konuşurum.'' Kafamı hızla sağa sola salladım. ''Olmaz Herm, hem Ginny beni sevmiyor.'' ''Aptallık etme Harry tabii ki seviyor.'' ''O zaman neden Dean ile çıktı?'' ''Çünkü seni kıskandırmaya çalışıyordu.'' dediğinde şaşırmıştım. Her şeyi yeni yeni anlamaya başlıyordum. Sonunda ona onu sevdiğimi söyleyebilirdim. Bu düşünce istemsizce gülmeme neden oldu.

 Bu düşünce istemsizce gülmeme neden oldu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''O-o zaman onunla konuşmalıyım.'' dediğimde olumsuzca kafasını salladı. ''Şimdi olmaz Harry. Daha yeni bir ilişkiden çıktı.'' dediğinde portre deliğine gelmiştik. ''Kükreyen aslan.'' dedi ve portreden geçti, ardından da ben.'' İçerisi boştu. Şöminenin karşısındaki koltuk hariç. Porre arkamızdan kapandığında Ron ve Ginny bize döndü. İlerleyip yanlarına gittiğimizde Ron ayağa kalkıp bana sarıldı. ''İyi misin dostum?'' dediğinde başımla onayladım ve tekli koltuğa geçtim. Ginny ile göz göze geldiğimizde yine sıcaklamıştım. Hızla ayağa kalktığımda hepsi şaşırmıştı. ''Aslında biraz halsizim, odaya çıkıp uzanacağım. Sonra görüşürüz.'' dedim ve merdivenlere yönelip erkekler yatakhanesine çıktım. Kendimi yatağıma attığımda cidden halsiz olduğumu fark ettim. Aklıma Dean'in sözleri geldi. 'Sen onun nesi oluyorsun?' Bir gün bu soruya cevap verecektim. Bir gün karşısına geçip 'Ben onun sevgilisi oluyorum.' diyeceğim. Ve o gün çok yakında.

Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin