56.Bölüm-Quidditch Seçmeleri-

1.7K 104 270
                                    

Albus'un Ağızından

Bugün o kadar heyecanlıydım ki Scorpius'tan önce uyanıp hazırlanmıştım. Scorp kendi alarmının sesiyle uyanıp beni karşısında görünce dönüp tekrar saatine baktı. "Sanırım benim alarmım bozulmuş Al." dediğinde gülmeden duramadım. "Hayır dostum, alarmın gayet iyi. Ben erken kalktım." dediğimde hala şaşkınca bana bakıyordu. "Erken kelimesi ve sen yan yana çok komik duruyor Al." dediğinde ofladım. "Ne var, ben erken kalkamaz mıyım?" diye çıkıştığımda yatağında doğrulmuş bana bakıyordu. "Tabii ki kalkarsın ama anneni burada göremiyorum." dediğinde yatağımdaki yastığı alıp ona fırlattım. "Kapa çeneni sarı kafa! Bugün quidditch seçmemiz olduğu için erken kalktım." dediğimde anında yatağından fırlamıştı. Banyoya doğru koşarken zar zor "Hazırlanmam lazım." diyen sesini duymuştum. Bana göre bir asır ona göre iki dakikalık bir süre sonra banyodan çıkmıştı. Hemen üzerini değiştirdi ve birlikte odadan çıktık. 

Ortak salonda ilk gördüğümüz kişi Richard olmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ortak salonda ilk gördüğümüz kişi Richard olmuştu. Bize doğru gelip gülümsedi. "Günaydın çocuklar. Seçmeleri unutmadınız değil mi?" diye sorduğunda hızla başımı olumsuzca salladım. "Tabii ki unutmadık." dediğimde tekrar gülümseyip arkadaşlarının yanına döndü. Scorp bana dönüp "Hadi kahvaltıya çıkalım, acıktım." dediğinde muzipçe sırıttım. "Sen şuna Rose'u görmek istiyorum desene." dediğimde sert bir dirsek yedim ama bu konuda konuşmakta ısrarcıydım, o yüzden devam ettim. "Dün geceki astronomi dersinde tam olarak ne oldu?" diye sorduğumda büyük salonun önüne gelmiştik bile. 

Elini alnına koyup ofladı. "Bilmiyorum, yani emin değilim." "İkinize de aşk çıktı." diye direttiğimde bana bakıp sırıtmaya başladı. "Evet." dediğinde bende sırıtmadan edemedim, dostum için mutluydum. Ama aklıma gelen şey beni geriyordu. Ben daha konuşamadan Scorp benden önce davrandı. "Ne diyeceğini biliyorum. İkimize de aşk çıktı ama ikimiz birbirimize çıkmamış olabiliriz." dediğinde yüzü düşmüştü. "Üzgünüm dostum." dediğimde anında düşmüş yüzünü gülümseyerek toparladı. "Sorun yok. Hem bu sadece bir varsayım. Birbirimize çıkma ihtimalimiz de var." deyip göz kırptığında gülümsemeden edemedim. Bayan Malfoy'un iyimserliğine sahipti. 

Tam birlikte büyük salona girecekken bize seslenen Pandora ve Rose yüzünden durup onları bekledik

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tam birlikte büyük salona girecekken bize seslenen Pandora ve Rose yüzünden durup onları bekledik. İkisi yanımıza gelip "Günaydın çocuklar." dediklerinde gülümseyip "Günaydın." dedim. Scorp ise Rose'a bakmakla meşguldü. Bir dirsek atıp kendine gelmesini sağladığımda o da "Günaydın." dedi. Pandora "Sizi bu erken saatte kahvaltıya indiren neden nedir?" diye sorduğunda şaşkınca ona bakıyordum. "Bir neden olduğunu nereden anladın?" diye sorduğumda "Erken kalkmışsın." demesiyle ofladım. Scorp ve Rose ise ben oflayınca gülmeye başlamıştı. Pandora'ya dönüp "Öğlen quidditch seçmelerimiz var." dediğimde Rose gülümseyerek bana bakıyordu. "Demek bu seneki rakiplerim sizsiniz." dediğinde "Umarım." demiştim. Scorp ise hala aval aval Rose'a bakıyordu. Aklıma gelen fikirla haince gülümsedim. "Öğlen sahaya gelip bizi izlemeye ne dersiniz?" diye sorduğumda Scorp "Ne?" kızlar ise "Olur." demişlerdi. 

Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin