51.Bölüm-Yemin-

2.3K 123 332
                                    

Ron'un Ağızından

Gözlerimi açtığımda odamda olduğumu fark ettim. Bütün bedenim ağrıyordu. Özelliklede başım. Sağ tarafımda bir kıpırdanma hissettiğimde o tarafa döndüm. Pansy sandalyenin üzerinde uyuya kalmıştı ve bir eliyle benim elimi tutuyordu. Yavaş hareketlerle ona döndüm onu izlemeye başladım. Siyah saçlarını dağınık bir şekilde başının üzerinde toplamıştı. Gözlerinin altında morluklar oluşmuştu ve gözle görülür bir şekilde zayıflamıştı. Ama hala çok güzeldi ve hala benim aşık olduğum kadındı. "Ahh." Başıma saplanan ani acıyla inlediğimde bir anda uyanıp etrafına bakmaya başladı. Bakışlarımız buluşunca ise yüzüne şaşkın bir ifade yerleşti. 

"Günaydın aşkım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Günaydın aşkım." dediğimde şaşkın ifadesi yerini muhteşem bir gülümsemeye bıraktı. "YÜCE MERLİN! UYANDIN!" deyip boynuma atladığında gülmeye başladım ve bende ona sarıldım. Benden hızla ayrılıp gözümün içine bakarak konuşmaya başladı. "Hatırlıyor musun? Yani hafızan nasıl?" dediğinde bir an ne dediğini anlamadım. Sonra her şey yerine oturdu. Savaş, Goyle'un ölümü, park, Pansy ve iksir. "Hatırlıyorum." dediğimde şüpheyle bana bakıyordu. "Okulda beni kimden kıskanıyordun?" "Beni test mi ediyorsun?" diye sorduğumda yatağın kenarına oturdu. "Evet öyle yapıyorum. Şimdi soruma cevap ver." dediğinde ofladım. "Blaise Zabini." "Peki bana evlenme teklifini nerede ettin?" "Okulda, koridorun ortasında ve herkesin önünde." "Son soru. Baloda hangi renk elbise giydim?" Aklıma o günün gelmesiyle gülümsedim. 

"Üzerinde ışık saçan küçük taşlarını bulunduğu açık gri bir elbise giyiyordun. Saçların dağınık bir şekilde topluydu. Seni öyle gördüğümde aklımdan geçen şeyleri bile hatırlıyorum. 'Ne Kleopatra ne Afrodit ne de başka bir kadın şu anda karşımda parıldayan partnerimden güzel değil.' " dediğimde yaşlı gözlerle bana bakıyordu. Uzanıp yatağın üzerindeki elini tuttum. "Seni nasıl unutabilirim Pansy? Nasıl içimden atabilir?" dediğimde elleriyle yüzümü kavradı ve beni öpmeye başladı. Bende onun yüzünü kavrayıp öpüşüne karşılık verdim. Onu çok ama çok fazla özlemiştim. 

Nefes nefese ayrıldığımızda ikimizde gülümsüyorduk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nefes nefese ayrıldığımızda ikimizde gülümsüyorduk. "Ben uyuyalı ne kadar oldu?" "Bir hafta. Hepimiz seni çok özledik." dediğinde gülümsedim. "Bende sizi özledim." dedim ve elimi yüzünde gezdirdim. "Hiç bir şey yemedin mi? Çok zayıflamışsın." dediğimde güldü. "Düşündüm ki uyanınca birlikte yeriz. Nasıl fikir?" dediğinde gülmeden duramadım. "Güzel fikir." dedim ve yataktan kalkıp onu da kaldırdım. "Hadi diğerlerini uyandıralım ve güzel bir kahvaltı yapalım." dediğimde gülümsedi ve beni başıyla onayladı. Ardından cebindeki asasını çıkartıp bana doğrulttu. Üzerimdeki pijamalar günlük kıyafetlerime dönüştüğünde gülümsedim. "Teşekkürler." dediğimde gülümsemekle yetindi ve tuttuğu elimden çekerek ikimizi de odadan çıkarttı. 

Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now