14.Bölüm-''Beni Bırakma.''

5.7K 262 218
                                    

Hermione'nin Ağızından

Sonunda dersler başlamıştı ve ilk dersimiz iksirdi. Kahvaltımı bitirip ayağa kalktım ve bizimkileride kaldırıp büyük salondan çıkardım. ''Dersleri senin kadar önemsiyenini görmedim Herm.'' diyen Ron'a gülümseyip cevabı yapıştırdım. ''Sende önemsesen iyi olur Ronald. Bu sene FYBS sınavlarımız başlıyor. Ödevlerini yapabilirim ama senin yerine sınavlarına giremem.'' dediğimde Harry gülerek Ron'a bakıyordu.Sonunda zindanlardaki sınıfa geldiğimizde ilk ben içeriye girdim. Herkesin yanı doluydu. Sonra Pansy'nin yanının boş olduğunu fark ettim ve sıraya ilerleyip yanına oturdum.

Pansy dahil bütün sınıf büyümüş gözlerle bana bakıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Pansy dahil bütün sınıf büyümüş gözlerle bana bakıyordu. ''Ne yapıyorsun Gra-Hermione?'' dediğinde ona dönüp gülümsedim. ''Arkadaşımın yanına oturuyorum. Bir sorun mu var?'' dediğimde gülümsüyordu. Bende ona gülümserken içeriye profesör girdi ve derse başladı. Herkes dersden çok bizi izliyordu ama hiç birini umursamadım. Pansy'de umursamıyordu. Profesör dersin bittiğini ilan edince Pansy'e ''Sonra görüşürüz.'' dedim ve  bizimkilerin yanına ilerledim. 

Sıradaki ders için astronomi kulesine ilerlerken üçümüzde konuşmuyorduk. Sonunda sessizliği bozan Harry oldu. ''Herm, Parkinson'la ne ara bu kadar yakın oldunuz?'' dediğinde gülümseyerek sorusuna cevap verdim. ''Pansy ile senenin ikinci haftasından beri yakınız.'' ''Pansy'mi? Ona adıyla mı hitap ediyorsun?'' dediğinde ona döndüm. ''O benim arkadaşım, tabii ki adıyla hitap edicem.'' dediğimde susmuştu. Ron ise hiç konuşmuyordu. Sanırım ikisinin arasındakileri bildiğimi anlamıştı. Astronomi kulesine vardığımızda sıralarımıza geçip sessizcce dersi dinledik. Bu ders de bittiğinde ikisinin ortasına geçip kollarına girdim ve öğle yemeği için büyük salona yönlendirdim.

Tam kapıdan içeriye gireceğimiz sırada bana seslenen Pansy'nin sesiyle durdum. Harry ve Ron'a dönüp ''Siz geçin ben geliyorum.'' dedikten sonra Pansy'nin yanına gittim. ''Evet?'' dediğimde bana bakıyordu. ''Bir daha benim yanıma oturma Hermione.'' ''Neden?'' ''Çünkü sen bir muggle doğumlusun, bende bir safkanım. Seni kırmak için söylemiyorum bunları, sana zarar gelmesin diye söylüyorum. Diğer Slytherin'ler sana zarar verir.'' dediğinde gülümsüyordum. O ise bana anlamaz gözlerle bakıyordu.

''Beni korumak istediğin için teşekkürler Pansy ama ben kimseden korkmuyorum. Sende benim için endişelenme. Hatta korkmadığımı sana kanıtlayabilirim.'' dedim ve cevabını beklemeden büyük salondan içeriye sürüklemeye başladım. Gryffindor masasına ilerleyip bizimkilerin olduğu kısıma ilerledim ve Ron'un karşısına oturttum. Bende yanına oturduğumda Harry ve Ron'da dahil bütün büyük salon bize bakıyordu. Gerginliği bozmak için ilk ben konuştum. ''Bizi izlemeyi bırakıp tabağınıza dönsenize.''dediğimde herkes önceki pozisyonuna geri dönmüştü.

''dediğimde herkes önceki pozisyonuna geri dönmüştü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin